Astazi este ziua lui Teo Trandafir. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui Teo Trandafir. La multi ani!

Data nasterii: 02 Iunie 1968
Teo Trandafir s-a nascut la data de 2 iunie 1968, in Pitesti. Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia araba-engleza, Teo s-a indragostit de televiziune si de tot ce implica aceasta inca din clasa a II-a. Activitatea sa profesionala a inceput in 1991 la Fun radio Bucuresti, unde lucra ca secretara. Din 1991 pana in 1993 a fost realizator de program de stiri, apoi, timp de un an, a lucrat la Radio PRO FM ca redactor de stiri, realizator-prezentator la emisiunea „Rondul de dimineata”.

Din 1994 partunde si pe micile ecrane la TELE 7 ABC, unde, impreuna cu Mircea Badea, a prezentat matinalul „Buna dimineata, Romania!”. De asemenea, ea a initiat un program unic, „Post Merdian”, difuzat concomitent, in direct, la radio si tv care, datorita ratingului mare, a fost prelungit de la trei luni, cat fusese preconizat initial, la aproape un an. Trei ani mai tarziu, Teo s-a angajat la ANTENA 1, realizand impreuna cu Mircea Badea doua programe: „Dimineata devreme” si „Teo si Mircea show”.

Sinusul cel mai ridicat al carierei sale l-a constituit realizarea emisiunii „Teo” la PRO TV. Timp de sase ani Teo a reprezentat vedeta incontestabila a acestui post de televiziune, castigandu-si iubirea romanilor din tara si de peste hotare. Tot in aceasta perioada, indragita prezentatoare a luat o hotarare care i-a schimbat complet viata: aceea de a slabi. Datorita unei diete echilibrate, a practicarii sportului, dar mai ales a unei vointe colosale, Teo a reusit sa slabeasc aproximativ 60 de kilograme.

Teo a infiat si o fetita numita Maia, pe care o numeste „minunea” ei, dar a cochetat si cu muzica. Astfel, ea a cantat pentru „Cutiuta Muzicala“ a Lilianei Stefan, dar si impreuna cu Narcisa Suciu pe albumul „Etnic“ al acesteia.

In primavara lui 2010, Teo a surprins pe toata lumea cand a decis sa intre in politica si, ulterior, a fost aleasa deputat din partea Partidului Democrat-Liberal. Un an mai tarziu, in ianuarie 2011, Teo a fost internata de urgenta la Spitalul Elias din Bucuresti si ulterior transportata cu un elicopter privat la clinica Allgemeines Krankenhaus din Viena, cu diagnosticul de pancreatita acuta. A fost operata cu succes, insa boala a recidivat, Teo trebuind sa fie operata din nou. Pe 29 martie 2011, medicii austrieci au anuntat, intr-un comunicat, ca vedeta din Romania se afla in stare stabila la terapie intensiva si este tratata cu antibiotice moderne. In cele din urma ea a revenit in tara si este in continuare atenta in privinta regimului strict pe care trebuie sa-l urmeze.

In plan personal, Teo a avut o relatie de scurta durata cu Constantin Iosef – s-au casatorit in vara anului trecut, totul parea sa mearga bine, insa ruptura s-a produs inevitabil...

de Redactia - 2534 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi