Astazi este ziua lui Ioan Isaiu. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui Ioan Isaiu. La multi ani!

Data nasterii: 25 August 1969
Ioan Isaiu s-a nascut pe 25 August 1969, la Hunedoara. Numele sau a fost ultimul pe lista admisilor la Facultatea de Teatru si Film din Cluj-Napoca, pe care a absolvit-o in la clasa profesoarei Sorana Coroama Stanca. Dupa terminarea facultatii, Isaiu a jucat la Teatrul din Cluj pana in anul 2000, in paralel activand si la teatrele din Oradea si Baia Mare. Printre rolurile de atunci se numara Vizitatorul din "Ultima noapte" de Brenan, Martini, din "Zbor deasupra unui cuib de cuci" de Vaserman, Demetrius din "Visul unei nopti de vara" de Shakespeare.

La un moment dat, ideea plecarii in strainatate i s-a parut o alegere foarte buna, drept pentru care a ales Noua Zeelanda. Acolo a trebuit sa-si castige painea, asa ca fost mai intai barman, apoi manager de bar. Din Noua Zeelanda Ioan Isaiu a plecat in Singapore, unde a infiintat o companie de impresariat artistic in cea mai putin corupta tara din Asia si printre cele mai putin zece tari corupte din lume. Tot in Singapore, timp de doi ani, Isaiu a avut o relatie cu o chinezoaica.

Dupa cinci ani s-a intors in Romania, a participat la cateva castinguri si a fost selectionat de Valeriu Lazarov pentru telenovela "Secretul Mariei”.

In plan personal, Ioan Isaiu este casatorit cu Nicoleta Ilie, producator la Antena 1, fiind pasionat de gatit si invatand de-a lungul timpului diverse retete din colturi indepartate ale lumii.

Filmografie:
“Iubire si onoare” (2010)
“Aniela” (2009)
“Ingerasii” (2008)
“Rating” (2007)
“Feedback” (2006)
“Vocea inimii” (2006)
“Secretul Mariei” (2005)

de Redactia - 2036 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi