Astazi este ziua lui Dani Otil. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui Dani Otil. La multi ani!

Data nasterii: 24 August 1980
Dani Otil s-a nascut pe 24 August 1980 la Resita. A inceput sa munceasca de la varsta de 16 ani, la 18 ani ajungand sa se intretina singur. Cu zece ani de radio la activ, Otil a pus bazele unei retele de radio “National FM” cu 30 de statii in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara. A inceput sa lucreze completand caiete intregi cu ce vedea la tv si ce auzea la radio. Anunta fiecare ora la un microfon legat de pick-up-ul transformat in statie.

In 1995 Dani a ajuns la radio, unde facea emisiuni cu tineri, pentru tineri, despre tineri. Dupa primele luni a venit si Razvan, care pana atunci facuse stagiatura la o televiziune locala. A trecut pe la radio Contact, radio Vest Timisoara, National FM, National tv, si a ajuns la Antena 1, unde lucreaza in prezent, fiind unul dintre moderatorii emisiunii matinale "Neatza cu Razvan si Dani".

Pe langa televiziune, Dani este pasionat si de sport, in special de hard enduro, unde anul trecut a avut un rezultat bun, peste asteptari asa cum spune si el, reusind sa se claseze pe locul opt, la categoria Hobby Team.

Moderatorul “Neatza cu Razvan si Dani” a intrat in atentia presei dupa ce s-a aflat ca acesta are o relatie cu vedeta tv Mihaela Radulescu.

de Redactia - 2028 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi