Astazi este ziua lui Dan Negru. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui Dan Negru. La multi ani!

Data nasterii: 23 Februarie 1971
Dan Negru s-a nascut pe 23 februarie 1971, la Timisoara. Absolvent al Liceului Economic din Timisoara, Dan a urmat cursurile Facultatii de Drept (nu si-a dat examenul de licenta) si ale Facultatii de Jurnalistica (si-a luat licenta). Inainte de a ajunge in televiziune, a lucrat un an la spitalul "Victor Babes", unde a tinut contabilitatea. Si-a inceput cariera in radio, la Radio TVR Timisoara. In copilarie isi dorea sa fie sofer de TIR,  iar acum spune ca  scopul lui in viata este sa ajunga sa vada momentul in care Tom il va manca pe Jerry.

Cunoscut pentru emisiuni precum "Academia vedetelor", "Batem palma", "Ziua judecatii", "Ciao Darwin", "Competitia", "Secret talent", "Jocuri la Saint Tropez", „Castigi in 60 de secunde”, „Demascarea” si „Plasa de stele”, Dan Negru este cel mai longeviv prezentator de emisiuni de divertisment din prime-time, avand audiente record. In plus, de 13 ani, prezinta revelionul Antenei 1, program situat pe primul loc atunci cand vine vorba de audienta cea mai mare in noaptea dintre ani. “La inceput nu mi-a placut. Acum nu stiu daca as putea trai fara ea", recunostea la un moment dat vedeta Antena 1.

In afara televiziunii, Negru a prezentat si festivaluri printre care Mamaia si Festivalul Callatis. In 2010 Dan Negru a scos si un volum intitulat "Amintiri in alb si negru", unde si-a asternut amintiri traite de-a lungul carierei sale in televiziune.

In plan personal, prezentatorul Antena 1 este casatorit si are o fetita, Dara Ioana (3 ani), si un baietel de doar un an.

de Redactia - 2676 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi