Astazi este ziua lui Costin Marculescu. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua lui Costin Marculescu. La multi ani!

Data nasterii: 29 Iunie 1969
Costin Marculescu s-a nascut la 29 iunie 1969, la Craiova. El a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in cinematografie in 1985, in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”. Un an mai tarziu a avut sansa sa fie distribuit in cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii”, alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu si George Ivascu.

In 1987, el a fost distribuit si in filmul “Extemporal la dirigentie”, dar si in “Compromisul” (1995) sau “Patul lui Procust” (2001).

Cunoscut ca actor, vedeta de televiziune si cantaret, Marculescu a absolvit Academia Nationala de Teatru si Film “I.L. Caragiale” in 1993, avand la activ sapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate. Cu peste 2000 de spectacole in tara si in strainatate, Marculescu a jucat impreuna cu mai multi actori de talia lui: Florin Piersic, Misu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Radulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Mitica Popescu, Cezara Dafinescu, Horatiu Malaele etc.

In mai 1999, Marculescu a pus bazele Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv “Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu”. Compania are inca de la inceput mai multe sectiuni: scoala de modelling, agentie de modelling, scoala de dans sportiv, agentie de impresariat artistic, firma de organizat evenimente artistice, casa de productie, fiind asociat cu Carmen Plesa vreme de cativa ani.

In plan personal, Costin Marculescu are o relatie cu Alexandra Demeter.

de Redactia - 3072 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi