Astazi este ziua Simonei Patruleasa. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua Simonei Patruleasa. La multi ani!

Data nasterii: 17 Noiembrie 1974
Simona Patruleasa s-a nascut pe 17 noiembrie 1974 la Ramnicu-Valcea. Dintr-o pura intamplare, Simona a patruns in lumea televiziunii: prietenii au anuntat-o ca se fac inscrieri pentru postul de prezentator de stiri la Realitatea Tv. Dupa ce si-a depus cv-ul, a fost admisa din 3000 de candidati... Pe vremea cand lucra la Realitatea a primit oferta de a prezenta stirile sportive ale Antenei 1 si a acceptat-o. Odata ajunsa aici, stirile mondene si tabloidele nu au ocolit-o, atribuindu-i-se relatii cu mai multi oameni de afaceri influenti, dar si cu personalitati ale lumii sportive precum Meme Stoica sau Gigi Becali. Pana la urma, datorita unor neintelegeri cu patronii Antenei 1, Simona a demisionat si a inceput sa lucreze tot ca stirista insa la postul Kanal D. In prezent Simona Patruleasa este titulara stirilor de weekend de la Kanal D.
Absolventa a Facultatii de Drept, Simona ducea o viata „perfect” normala inainte de a se afla la pupitrul stirilor sportive, fiind invatatoare la clasele I-IV (a terminat Liceul Pedagogic) si dand meditatii dupa programul de scoala copiilor ai caror parinti nu aveau timp sa se ocupe de ei.
De asemenea, Simona Patruleasa a pozat si ca model in pictoriale incitante pentru diferite reviste de barbati precum FHM si MAXIM.
In plan personal, Simona Patruleasa este casatorita cu omul de afaceri Sabin Ivanof impreuna cu care are o fetita, Ingrid Maria Lucia, nascuta anul trecut, la inceputul lunii septembrie.

de Redactia - 2207 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi