Astazi este ziua Laurei Cosoi. La multi ani!
    -
 

Astazi este ziua Laurei Cosoi. La multi ani!

Data nasterii: 02 Ianuarie 1982
Laura Cosoi s-a nascut pe 2 ianuarie 1982, in Iasi. Si-a inceput cariera ca dansatoare de mic copil, avand avantajul ca mama sa era antrenoare de aerobic. Laura a facut balet pana la varsta de 12 ani si in toti acesti ani a participat la multe competitii de dans sportiv.

La 20 de ani, Laura si-a facut aparitia pe micile ecrane in serialul TV "La bloc", unde a jucat alaturi de multi oameni importanti din lumea mondena din Romania. Dand dovada de mult talent si de putere de munca Laura a intrat in atentia multor oameni importanti din televiziune. Astfel Laura Cosoi a inceput sa pozeze pentru diferite reviste si sa fie invitata la cat mai multe emisiuni. Momentul de varf al carierei sale a fost atunci cand a participat la concursul „Dansez pentru tine”, unde si-a aratat adevaratele calitatii de dansatoare.

Ulterior, in 2006, Laura a acceptat oferta revistei Playboy si astfel a fost lansat un numar al revistei cu Laura Cosoi nud. 
Absolventa a Facultatii de Filosofie-Asistenta Sociala din cadrul Universitatii „Alexandru Ion Cuza” din Iasi, Laura Cosoi a jucat in 2005 in serialul "Fete cu lipici", difuzat la Pro Tv. In anul 2007, interpreteaza rolul unei tinere ambitioase pe nume Mara Soare, in serialul de televiziune "Cu un pas inainte".

Anul acesta, Laura Cosoi s-a despartit de Smiley, fiind implicata pana sa-l cunoasca pe acesta intr-o lunga relatie cu Matei, fiul miliardarului iesean Dan Stratan.

de Redactia - 2423 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi