"Visez sa ma insor, dar mai e mult pana acolo"

Adaugata 2008-12-15, la ora 13:01:16
Ce faci de sarbatori?
Voi sustine concerte, atat in Bucuresti cat si in alte orase.
Ce surpriza pregateste trupa Alb Negru?
Ne gandim sa lansam un album care sa fie diferit, sa nu contina melodii asemanatoare, ca sa nu plictiseasca, ci piese care vor apartine mai multor stiluri.
Cum te-ai simtit in postura de actor, in “Razboiul sexelor”?
Iti dai seama ca n-am jucat cu pistolul la tampla. .. A fost un rol special conceput pentru mine si mi-am dorit foarte mult sa-l joc. Era vorba de un tip vesel, mereu pus pe glume si pe sotii, un tip de personaj care semana oarecum cu mine.
Ce partenera ti-ai dori intr-un love story?
Sunt multe actrite talentate in Romania. Din cele tinere, prea putine sunt cunoscute. Cred ca mi-ar placea sa joc intr-un love story cu Eva Constantinescu. Ea a jucat intr-un film la ProTV si chiar daca nu are studii pentru actorie, mi-a placut foarte mult cum joaca. De asemenea, ar mai fi actrita care a jucat in “Baieti buni”, Ana Maria Paraschivescu, si ar mai fi Ailyn Kadir, care a jucat in filmele "Cu un pas inainte" si "Vine politia".
E adevarat ca nu te mai afisezi cu prietenele, pentru ca ele sa nu se foloseasca de imaginea ta?
Da, am spus asta dar, intre prieteni, la un eveniment. O amica m-a intrebat de ce nu ma mai vede cu fete si i-am zis ca nu mai am de gand sa mai ies cu vreo domnisoara, doar asa, pentru a se bucura de popularitate. Voi iesi cu o fata atunci cand va fi ceva serios...
In prezent ai o iubita?
In mintea mea da, dar nu stiu daca si in realitate. Visez la cineva, visez poate si la o nunta, dar in realitate mai e mult pana acolo. Voi visa intotdeauna, pentru ca visele in care crezi cu putere pot ajunge sa ti se indeplineasca. Insa, nu trebuie sa transformi asta intr-o obsesie. Important e sa daruiesti fara sa astepti prea multe in schimb. Numai daruind vei primi.
Muzica este un hobby sau un mod de a-ti castiga existenta?
Nu este nici una si nici alta. Fac muzica pentru ca  este un mod de viata. Normal ca traiesc din muzica si ca din asta castig bani. dar daca as avea un milion de euro as continua sa cant pe aceeasi scena. Imi place sa cant...
Te-a schimbat in vreun fel viata de artist?

Nu. E adevarat ca meseria mi-a furat mult timp, dar nu m-a indepartat de prieteni. Am putini prieteni dar buni, cum ar fi Andrei, care-mi este coleg, apoi Silvia, iubita lui, Bogdan Iacob care este si managerul nostru, Vlad Cretu, care mi-a fost coleg la Todo Mondo, ConectR , Felipe si inca alti cativa.
O vei ajuta pe sora ta sa se lanseze si in Romania?
Incerc sa o ajut, dar important e sa se ajute si ea. Nu te poti arunca pe piata asa, cu una cu doua. Trebuie sa ai rabdare si sa muncesti mult. Pentru a avea o cariera solida e necesar sa gasesti apreciere din partea publicului.
Unde este casa ta, cu adevarat? in Romania sau in Guineea?
Casa mea e pe pamant. Romania imi place foarte mult. Mama mea e romanca deci, Romania este casa mea. Tatal meu este din Guineea, deci si acolo este tara mea. Orice loc unde esti primit cu caldura poate deveni tara ta de adoptie.
de Mihaela Andronic - 5634 afisari
 
         
 
3.0 - 4688 voturi