"Viata personala reprezinta un refugiu"

Adaugata 2009-10-12, la ora 08:40:37
"Viata personala reprezinta un refugiu" Reusesti sa fii o persoana discreta intr-un showbiz dominat de scandaluri. Cum reusesti?
Am observat, in general, ca scandalurile din presa sunt ori rezultatul unei distorsionari intentionate a informatiei, ceea ce mi se pare grav, ori sint provocate de personajele in cauza, ca modalitate de promovare. Gen ostentatie, afirmatii bombastice sau false, dezvaluiri din intimitate. Secretul meu e simplu: ma tin departe de scandaluri deoarece le evit. Pentru mine, ca pentru mai toti, de altfel, viata personala reprezinta un refugiu. Daca amesteci viata personala cu cariera, ai sanse serioase sa le degradezi pe ambele.

Ai intampinat probleme in cariera atunci cand ai colaborat cu diversi colegi de breasla?
Nu. Si nici n-ar fi contat. Dorinta, pasiunea de a canta si de a lucra cu diversi muzicieni nu puteau fi destabilizate de asemenea “fleacuri”. Cu atat mai mult la varsta aceea… Ulterior am inteles ca lucrurile nu stau deloc asa cum par din afara.

Muzica este singura ta preocupare?
Cred ca as fi incercat ceva in domeniul speculatiilor pe piata valorilor mobiliare, adica as fi fost un mare jucator la bursa. Am un fler special atunci cand e vorba de trenduri ale actiunilor, dar, din pacate, muzica ma tine ocupata non-stop si nu mai am timp sa dau ordine in piata.

Pastrezi legatura cu fostii colegi din formatia Van Noizz?
“Colegi” inseamna Romeo Vanica. Tinem legatura, suntem foarte apropiati. A inceput de curand sa schiteze un nou material Van Noizz.

In ce context l-ai intalnit pe celebrul regizor de clipuri Alex Gelehrter?
Ne-am cunoscut intamplator la o prezentare de moda a Lenei Criveanu, unde Alex a auzit piesa „Too Late for You”, compusa de George Popa. Dupa prezentare mi-a spus ca ii place mult piesa si ca ar vrea sa facem clip. Echipa a fost formata din doi oameni extrem de seriosi si de talentati, Alex Gelehrter si Ionut Staicu, care au crezut in mine. S-a filmat cu un aparat de fotografiat si, desi e greu de crezut, nu exista niciun filtru pe imagine. Ne gindim deja la un scenariu pentru videoclipul urmator la o alta piesa, la fel de frumoasa, semnata tot George Popa. Se va filma probabil in noiembrie.

Cine este misteriosul tau iubit, alaturi de care ti-ai facut aparitia anul acesta la un eveniment monden?
“Iubitul” de care pomenesti este iubitul unei prietene apropiate. Ea avea varicela si mi l-a imprumutat doar pentru fotografii! I l-am inapoiat rapid, in perfecta stare si fara prea multe regrete, mai ales ca depistasem la el si pete mici si rosii pe fata. Se vad si in poza, daca va uitati atent. Ulterior am aflat ca am procedat corect, fiindca, in aceeasi seara, ajuns acasa, s-a umplut de buburuze...
de Edith Alexa - 4123 afisari
 
         
 
3.0 - 3257 voturi