"Sunt prost de bun ce sunt"

Adaugata 2010-02-15, la ora 07:29:27
"Sunt prost de bun ce sunt" Enumerati o calitate si doua defecte pe care le aveti.
Am o singura calitate: iubesc foarte mult oamenii. In ce priveste defectele, nu am auzit pe nimeni sa spuna ca as avea vreunul. (glumeste). Cred ca sunt prost de bun ce sunt.
Care a fost ultima minciuna spusa?
Eu nu mint si urasc omul care face asta.
Cati bani aveti acum in portofel?
Vreo sase sapte milioane de lei vechi si tocmai m-am uitat in cutia postala sa vad daca mi-au sosit “scrisorile”, caci asa numesc eu darile catre stat
Ce ati mancat azi?
Doua banane. De zece zile am devenit vegetarian, singura carne pe care o voi mai consuma va fi cea de peste. Fara tigari, fara alcool, fara carne!
Care este cartea de capatai?
 Am recitit “Obiceiuri de nunta la cangurii schiopi”. Nu prea am timp pentru lectura si mereu m-am plans ca ziua nu are decat 24 de ore, de altfel mult prea putine pentru cate am de facut.
Sunteti de acord cu legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex?
Si da si nu! Da, luand in calcul principiul liberului arbitru si nu, din considerente religioase. Am prieteni si colegi homosexuali si nu ma deranjeaza deloc, sunt imun la treburile astea!
Cea mai costisitoare achizitie?
Casa in care ma aflu.
Femeia ideala: blonda, bruneta sau roscata?
Nici fizionomia si nici culoarea parului nu sunt importante pentru mine! Altele sunt!...
Sunteti de acord cu legalizarea drogurilor usoare?
E ca si cand m-ati fi intrebat daca sunt de acord sa mor inainte de vreme. Categoric nu!
Injurati in trafic?
Eu nu conduc masina, dar mi se intmpla ca pe scaunul soferului sa fie cate o lady draguta care, atunci cand se enervau, incepeau sa strige tot ce le vinea la gura, mai rau ca barbatii! M-am ingrozit!
Meritati statutul de vedeta?
Nu imi place cum suna, eu mereu ma prezint asa: Sunt Jean si sunt un om simplu! E mai pretios pentru mine statutul de om si asa vreau sa mor, nu ca o vedeta, ci ca un simplu om.
Care este injuratura preferata?
Nu injur, doar dracui si asta fac mai ales cand vreau sa mangai pe cineva: Ii spun, du-te dracului si el stie ca il iubesc. Pornesc de la premisa ca tonul vocii conteaza mai mult decat vorbele, si eu folosesc unul placut.
Care este persoana de care nu ati mai vrea sa auziti?
Am o lista intreaga, insa cel mai mult nu as vrea sa mai aud de vreun politician din Romania, indiferent de culoarea politica. Sunt un nationalist convins si urasc sa vad in ce hal au putut sa aduca tara asta.
de Mirabela Gucea - 4058 afisari
 
         
 
3.0 - 3355 voturi