"Sunt o norocoasa..."

Adaugata 2008-10-06, la ora 09:42:21
"Sunt o norocoasa..." VIP: In scurt timp ai devenit una dintre cele mai carismatice artiste din Romania, bucurindu-te din plin de succes. Care e cel mai aprig vis in acest moment?
Elena Gheorghe: Sunt mai multe vise....In primul rind vreau sa fie bine primit albumul meu de muzica latino “Te ador” pentru ca am pus multa dragoste si chiar este un album foarte bun, al doilea vis ar fi sa fie placut atit de armani cit si de romani albumul de muzica machedoneasca “Lilicea vreariei” si al treilea mi-as dori o cariera in televiziune.

VIP:  Te consideri o persoana implinita?

Elena Gheorghe: Ma consider o persoana norocoasa, muncitoare care vrea sa se autodepaseasca...
 
VIP: Ce amintire iti vine in minte prima data cind te gindesti la inceputul carierei tale?

Elena Gheorghe: Placerea de a cinta, dorinta de a fi remarcata de public.

VIP: Cum ai caracteriza-o pe "Elena la 5 ani" cind cinta pe scena muzicii populare, alaturi de mama ei si cum te caracterizezi acum?
Elena Gheorghe: S-a intamplat pe la 3 anisori! Imi placea sa cint si cintam oricarei persoane care imi cerea asta.... tin minte ca imi placea sa fiu aplaudata si daca mama vroia sa-mi capteze atentia imi fredona ceva, iar eu incercam s-o imit. Desi a trecut mult timp de atunci placerea de a cinta si de a fi aplaudata a ramas.... Pe la 4-5 ani imi aduc aminte ca ascultam casete audio cu Gica Coada si ii invatasem toate cintecele, cintam si atunci impreuna, el pe caseta si eu prin sufragerie..... acum am onoarea sa cint cu el pe aceeasi scena.....Acum imi doresc sa cint cu David Bisbal.... sper sa se intimple si minunea asta!

VIP: Daca ar fi sa faci o schimbare in viata ta, care ar fi aceea?
Elena Gheorghe: Nu cred ca as vrea sa schimb ceva, am fost invatata sa accept viata si cu bune si cu rele.... de multe ori s-a intimplat sa invat din greseli si sa realizez ca daca gindesti pozitiv viata ti se va parea mai frumoasa, daca esti pesimist sigur vei vedea numai partea goala a paharului.

VIP: Cind o vom auzi pe Elena spunind "Da" in fata  Starii Civile?
Elena Gheorghe: Mai tirziu... va voi anunta eu!
de Carmen Munteanu - 8564 afisari
 
         
 
3.0 - 4777 voturi