''Sunt o fire melancolica"

Adaugata 2008-08-11, la ora 13:39:36
''Sunt o fire melancolica"

Din toamna incepe un nou sezon, al treilea, de “Megastar”. Ce reprezinta emisiunea  aceasta pentru tine?
Sunt legata de emisiune si de echipa cu care lucrez. Sunt oameni pasionati, care pun suflet in ceea ce fac si de la care am avut de invatat multe de-a lungul timpului. Megastar este in primul rand o emisiune cu un real succes, dar acesta nu este singurul motiv pentru care continui sa o prezint cu la fel de multa placere. M-a atras acest format findca e mai mult decat divertisment, pana la urma finalitatea fiecarei editii este foarte importanta pentru ca unui concurent i se da o sansa care practic ii schimba viata. E o emisiune care traieste din multa munca si din emotii aduse laolalta de realizatori si de participanti, ceea ce ii da viata, o face dinamica si in acelasi timp imprevizibila.

Cum ti se par concurentii care participa la “Megastar”?
Inca nu i-am cunoscut pe participantii de anul acesta. Preselectiile vor avea loc pe 15, 16 si 17 august. In concurs vor intra si cativa finalisti din primele doua editii Megastar, dar deocamdata nu s-a hotarat cine.

Care emisiune a avut un impact mai mare aspra ta, ca formare profesionala?
Fiecare dintre emisiunile pe care le-am facut a avut farmecul ei, cel putin la momentul respectiv. Cand eram la Matinalul de la ProTv am experimentat pentru prima data transmisia in direct. A fost cumplit de greu, dar experienta a fost extraordinara. Am invatat enorm. Si programul era dificil. Mi-aduc aminte ca trebuia sa ma trezesc extrem de devreme si sa ma culc la ore la care prietenii mei abia isi incepeau seara, dar mi-am dorit lucrul asta fiindca am stiut ca am o mare sansa, de a invata cu adevarat televiziune, si de a-mi face o cariera.

Ce poti sa imi spui despre emisiunile de stil pe care le-ai prezentat?
Imi placeau pentru ca iubesc moda si veneam din interiorul acestei industrii, fusesem model.

Ai experimentat moderarea unui reality show...
“Big Brother” a fost marea confruntare cu directul pentru ca, desi aveam experienta acestui gen de transmisie inca de la matinal, la Big Brother lucrurile erau mult mai complicate, mai neasteptate, trebuia sa fiu tot timpul foarte atenta la orice se intimpla in casa, nu numai in timpul transmisiei in direct, dar zi de zi – ceea ce a insemnat mult timp dedicat acestei emisiuni.

“Reuniunea de clasa” a fost o emisiune cu incarcatura emotionala. A fost grea aceasta exerienta?
“Reuniunea de clasa” mi-a placut pentru ca sunt o fire melancolica, imi plac intalnirile si reintalnirile cu prietenii si era totul atat de emotionant incat am ramas inca foarte atasata de acesta emisiune.

de Ilinca Ionescu - 7969 afisari
 
         
 
3.0 - 3832 voturi