"Sunt mandru de fetita mea"

Adaugata 2008-08-18, la ora 09:53:02
"Sunt mandru de fetita mea" Esti casatorit de doi ani si ai o fetita de un an de zile. Cum vede Laurentiu Duta viata de familie?
Am 32 de ani si cred ca este momentul potrivit pentru un barbat sa isi intemeieze o familie. Sunt foarte incantat de fetita, toata lumea imi spune ca seamana cu mine si ma bucur. Ne pregatim de prima ei aniversare acum, va implini un anisor pe 21 august.

Iti doresti sa mai ai copii sau te vei opri la unul singur?
Sigur ca imi doresc inca un copil. Visul oricarui barbat este sa aiba un baiat si asta imi doresc si eu. Am o fetita, acum vreau un baiat, insa ramane de vazut ce va iesi. Important e sa fie sanatos.

Pregateste ceva nou 3 Sud Est fanilor?
3 Sud Est pregateste un album nou, care va aparea in primavara 2009. Deocamdata voi scoate primul album solo din cariera mea, care va avea parte de un eveniment mare, cu ocazia lansarii, in iarna. In toamna va aparea pe piata primul single care, sper, sa prinda bine la public.

Cu ce iti ocupi timpul liber?
Timpul liber pentru mine nu exista. Este impartit intre munca la studio cu baietii si familie. Din pacate nu prea am timp de familie as acum imi doresc eu.

Cum iti petreci vacanta?
Din pacate nu am avut timp de vacanta pana acum. Voi pleca in toamna cu familia intr-o scurta vacanta, undeva la munte. E prima vacanta cu cea mica.
de Stefania Cojanu - 13225 afisari
 
         
 
3.0 - 6122 voturi