"Steven Tyler m-a botezat Frieda din Transylvania"

Adaugata 2010-06-22, la ora 13:54:28
"Steven Tyler m-a botezat Frieda din Transylvania" Andreea Fried, prezentatoarea emisiunii Focus Monden de la Prima TV, s-a intors, recent, de la Sao Paulo, Brazilia, unde i-a luat un interviu lui Steven Tyler, liderul formatiei Aerosmith, care a concertat si la Bucuresti pe 18 iunie. Andreea Fried a povestit, pentru revista VIP, cum a decurs intilnirea cu Steven Tyler si chitaristul Joe Perry.

De ce te-ai dus pana la Sao Paulo sa-i vezi pe Aerosmith? Doar veneau si in Romania…
Asa este! Pe 18 iunie, cei de la Aerosmith au zguduit Romania, asa cum le place lor sa spuna. Am mers pentru ei la Sao Paulo impreuna cu colegul meu Mihai Bobarniche, pentru a filma concertul si a le lua un interviu in exclusivitate pentru publicul din Romania.

Sao Paulo, Brazilia. Cum este orasul? Se spune ca este cel mai mare si mai bogat din emisfera sudica a Americii Latine.
Sao Paulo este un oras imens cu peste 17 milioane de locuitori, al treilea oras din lume ca marime. Este plin de zgarie nori, magazine si multe masini. Tocmai pentru ca este foarte aglomerat, din 10 in 10 minute, vezi pe cer elicoptere, iar in trafic multe motociclete.

Cati oameni au fost la concert si care a fost atmosfera?
Pe Stadionul Palmeiras din Sao Paulo abia puteai sa arunci un ac. Erau peste 35 de mii de fani pur si simplu extaziati. Iar atmonsfera a fost incendiara, una de show rock. Fanii erau in delir si cantau impreuna cu Steven Tyler.

Cum este Steven Tyler ca interlocutor?
Cu toate ca interviul cu cei de la Aerosminth a fost programat, nu ma gandeam ca o sa fie atat de lung si ca vor raspunde la toate intrebarile mele cu zambetul pe buze. Au fost foarte amabili. Eu sunt fan Aerosmith, iar Steven Tyler a fost exact asa cum mi-l imaginam. Foarte glumet, amuzant si prietenos. A raspuns fara nicio problema la toate intrebarile mele, atat el, cat si Joe Perry.

Care au fost curiozitatile tale in ceea ce-l priveste?
Am discutat despre multe. Despre cum si-au inceput ei cariera, daca se gandeau ca vor avea succesul si priza asta la public. Apoi am vorbit despre Romania si despre venirea lor aici, despre Dracula. Ne-au mai spus si de unde se inspira ei atunci cand isi scriu piesele. Am vorbit despre locurile in care le place sa mearga, despre idolii lor si ce fac ei inainte de fiecare concert. Si multe altele…..

Au avut vreo curiozitate legata de Romania?
Atat Steven, cat si Joe au asteaptat cu nerabdare sa vina in Rominia, mai ales ca nu au mai fost pana acum la noi in tara. Despre Romania nu stiau foarte multe, insa, ca toti strainii, Steven stia despre Dracula. Chiar ne-am amuzat pe aceasta tema.

Ce anume te-a impresionat in urma intilnirii cu Steven Tyler si Joe Perry?
Au fost foarte relaxati si lipsiti de pretentii, chiar daca sunt niste superstaruri. Iar asta chiar este de apreciat.

Cum au ajuns sa-ti spuna “Frieda din Transylvania”?
Inainte sa incepem sa inregistram interviul, am stat cateva minute sa povestim. Nu despre ce urma sa discutam, ci asa, despre noi, in general. Le-am spus ca suntem din Rominia si ca am venit special pentru ei, la Sao Paulo. Iar cind au auzit ca sunt din Cluj, adica din Transilvania, au inceput sa rada si si-au adus aminte de Dracula. Le-au placut foarte tare carliontii mei si faptul ca sunt din Transilvania. Cuvantul in sine ii placea lui Steven, ca atare, pe toata durata interviului mi-a spus “FRIEDA din Transilvania”.
de Andreea Vasile - 3360 afisari
 
         
 
3.0 - 3569 voturi