"Renuntam la orice festivitate de 14 mai. E criza!"

Adaugata 2009-05-04, la ora 08:06:23
Prima femeie comandant al CS Dinamo, Elisabeta Lipa, a acceptat sa ne acorde un scurt interviu. Fosta campioana olimpica a dezvaluit ca “ros-albii” vor renunta in acest an la orice fel de festivitate cu ocazia zilei de infiintare a clubului, 14 mai, de vina fiind recesiunea economica. De altfel, caracteristica principala a sefei din soseaua Stefan cel Mare este seriozitatea si curajul asumarii unor decizii controversate. Va prezentam planurile numarului unu al sportului dinamovist, ex-campioana olimpica, Elisabeta Lipa.

Cum ati petrecut 1 mai muncitoresc?
1 mai muncitoresc? La munca, normal! Am fost la Orsova, unde am treaba in calitatea de presedinta a Federatiei Romane de Canotaj. Avem planuri mari in acest sport, nu avem timp sa ne odihnim daca vrem sa reusim ceva important in acest domeniu.

Se apropie aniversarea a 61 de ani de la infiintarea clubului Dinamo, ce pregatiti in acest an?
In acest an pregatesc... nimic! Ce sa mai organizam pe timpurile astea de criza economica? Si clubul Dinamo este afectat la fel ca orice om, orice firma, orice fel de companie.  

Ar fi, in acest caz, primul an in care cel mai premiat club sportiv din Romania ar renunta la propria aniversare...
Si ce daca? Prefer sa investesc in sportivi, sa le asigur lor ceva, in loc sa cheltui bani pe ceremonii, trei fursecuri si cateva diplome. Este oficial, nu vom organiza nimic pe 14 mai!

Ati amintit de sportvii clubului, cum intentionati sa le imbunatatiti conditiile?
Sunt mai multe masuri pe care le voi lua. Una dintre ele este construirea unei popote exact langa sala de sporturi, care este si ea in constructie. Le vom asigura in cantina o alimentatie bogata si sanatoasa. Nu vrem ca sportivii nostri sa manance de la saormeriile din jurul stadionului, nu este normal asa. Apoi mai sunt si alte planuri in aplicare, dar toate la timpul lor.

In ce stadiu sunt lucrarile de infrastrucura la complexul Dinamo?
Sunt lucrari la sala multifunctionala de jocuri. Cred ca va fi o mare reusita aceasta sala. Apoi vom construi un nou bazin de polo in continuarea ei.
de Mihai Nejneru - 2960 afisari
 
         
 
3.0 - 3525 voturi