"Presa cauta subiecte gen ''curve la cafea'' "

Adaugata 2009-01-26, la ora 08:42:36
"Presa cauta subiecte gen ''curve la cafea'' " Cu ce difera presa de acum fața de cea din anii trecuți?
Cred ca presa a evoluat catre tabloidizare, spre o abordare mai facila a știrilor, a senzaționalului. Asta cred ca e diferența majora fața de acum 14 ani, cand am intrat in mass-media, atunci cand era un interes mai mare pentru ceea ce insemna statul, cum se schimba el. Toate au trecut, oamenii au uitat ce inseamna democrație, iar acum vor spectacol si aici vorbesc in special despre televiziune. Dar si in presa scrisa cred ca se cauta subiecte gen "curve la cafea".

Te simti mai bine in postura de prezentator de stiri sau in cea de editorialist?
Sunt doua lucruri total diferite. In primul rand, eu sunt reporter. Ma consider un bun comunicator, imi plac emotiile, imi place sa scriu, e un mod de a dialoga cu publicul si de a spune lucruri mai personale. Imi place mult si partea de editorial.

Una dintre pasiunile tale este sculptura. De unde acest hobby?
Sunt o iubitoare a artei, am urmat Liceul de Arta, am trait printre artisti. Nu am mai sculptat in ultimul timp, dar mi-as dori sa o fac mai des.

Cum iti petreci timpul liber cu iubitul tau?
Inainte de toate, sunt om, deci imi place sa ma plimb cu iubitul meu, sa ne relaxam, sa radem foarte mult impreuna, sa facem cam tot ceea ce fac doi oameni care se iubesc.

Cand vei fi pregatita sa devii mama?
Imi doresc foarte mult sa am un copil, dar nu pot sa spun cand m-as simti pregatita pentru asta. Eu zic sa se intample cand vrea Dumnezeu, el hotaraste asta.

Care a fost cea mai mare relizare a ta?
Nu obisnuiesc sa-mi pun in balanta realizarile, dar imi place sa-mi propun mereu mai mult. “Observatorul”, emisiunea “7 zile”, de care ma ocup, transmisiile din Statele Unite, iata cu ce ma mandresc. Imi place foarte mult ca, atunci cand merg ca reporter in strainatate, sa particip la manifestarile importante de acolo. Un eveniment ce m-a impresionat in mod deosebit a fost tragedia din 11 septembrie 2001 de la New York, cand am fost nevoita sa relatez fara sa fiu martor la acel dezastru.
de Livia Lixandru - 6488 afisari
 
         
 
3.0 - 3343 voturi