"Politica din Romania este ca o tocanita fara sare si piper"

Adaugata 2010-04-05, la ora 08:09:48
"Politica din Romania este ca o tocanita fara sare si piper" Ce preferi, teatrul sau filmul?
Este foarte greu sa ma hotarasc. Tot ceea ce fac, fac cu mare drag. Amandoua sunt la fel de complexe. Intr-adevar, mi-as dori sa fac mai mult film, dar asta nu inseamna ca nu iubesc teatrul. Joc teatru de cand am absolvit facultatea la Green Hours si o fac pentru sufletul meu si pentru spectatorii care vin acolo.
Te afli in atentia publicului de ceva vreme, dar nu se stie aproape nimic despre viata ta particulara. Cum reusesti sa-ti pazesti intimitatea?
Pentru ca am o viata normala, simpla. Si normalitatea nu va face niciodata subiect de tabloid.
Care a fost cea mai mare provocare din cariera ta?
Personajul pe care mi l-a incredintat sa-l interpretez dl. Nicolae Margineanu in filmul “Schimb valutar”.
Cum iti petreci timpul liber?
Incerc sa ma relaxez alaturi de sotia mea, ma plimb cu motocicleta, citesc, rad.
Stim ca esti pasionat de pescuit. Povesteste-ne o intimplare de pe <balta>.
Eram la pescuit in Delta. Dupa o zi intreaga de <dat la peste>, nu prinsesem nici macar un amarat de biban. In drumul spre pensiunea unde eram cazati, am intilnit un localnic care ne-a cerut o tigara. Iar noi l-am intrebat daca a prins peste. Raspunsul a venit instant, dar cu o dezamagire in glas: “Am prins cateva stiuci!”. In acel moment am facut un mic troc. Contra unui pachet de tigari am primit doua stiuci de aproximativ 3 kg fiecare si ca niste campioni ne-am intors la pensiune, unde ceilalti pescari nu prinsesera nimic toata ziua. Ei, in momentul in care am aflat ca nimeni n-a prins nimic, am avut cea mai triumfala intrare in pensiune cu stiucile la vedere, atragind bineinteles invidia tuturor. Au urmat apoi intrebarile: “Unde ati prins?”, ”Cu ce ati dat? la rotativa? La lingurita?”. Raspunsul a fost scurt: “In Delta le-am prins! Suntem profesionisti!”
Ce parere ai despre ceea ce se intimpla pe scena politica?
Desi in emisiunea de la Pro TV interpretez anumite personaje importante de pe scena politica romaneasca, din punctul meu de vedere politica din Romania este ca o “tocanita fara sare si piper”.
de Livia Lixandru - 2739 afisari
 
         
 
3.0 - 3465 voturi