"O sa joc si stagiunea viitoare la Metropolis, in piesa No One"

Adaugata 2008-07-07, la ora 09:23:17
"O sa joc si stagiunea viitoare la Metropolis, in piesa No One" Care sunt noutatile pe plan profesional?
Am filmat pentru rolul din “Un film SIMPLU”, mi-am prelungit stagiunea de la teatrul Metropolis unde joc in piesa “No one” si mi s-a mai propus sa joc intr-o piesa de teatru al carei scenariu l-am citit deja, insa nu este o certitudine si nu pot dezvalui nimic deocamdata. De asemenea, sunt cateva proiecte viitoare foarte importante, dar pe care nu le pot dezvalui deocamdata.
Cand ai vrea sa lansezi un album solo?
Timpul imi este un mare dusman si deocamdata nu am reusit sa finalizez nimic. In plus, am spus de prea multe ori ca-l termin si deja imi este rusine de oamenii care asteapta ceva de la mine, asa ca nu mai dau un termen limita.
Unde pleci in vacanta vara asta?
Toata vara muncesc, asa ca nu mi-am planificat nimic, o sa am doar weekend-urile libere sa plec la mare si la munte. In schimb, astept marea evadare din iarna, plecarea in Asia, acolo unde imi place sa merg in fiecare an.
Ai un business personal?
Am un fast food pe care l-am pornit acum trei ani.
Un motto preferat?
Imi place sa fiu mai personal…iar motto-urile astea sunt toate luate din gandirea altora, si chiar daca ma regasesc in anumite intelepciuni ale unor filozofi, nu-mi place sa le folosesc, vreau sa fiu cat mai original.
de Ilinca Ionescu - 4341 afisari
 
         
 
3.0 - 4128 voturi