"Nu merita sa mai raman in tara asta"

Adaugata 2011-01-24, la ora 07:27:22
"Nu merita sa mai raman in tara asta" Pregatirea profesionala a actritei Ana Maria Moldovan a ajutat-o sa intre in randul marilor actori si artisti ai Romaniei, dar a fost cel mai bine cunoscuta dupa lansarea filmului “In familie”, produs de televiziunea Prima TV. Rolul sau a cucerit inimile multor oameni.

Cum vezi situatia Romaniei in prezent?
Este jalnic. Am 33 de ani si, pentru prima data, la varsta asta m-am gandit sa parasesc tara. Acesta este gandul meu si o spun cu durere, pentru ca sunt roman. Insa nu merita sa mai raman aici si ma gandesc serios la asta.

Ce te deranjeaza cel mai mult in prezent?
Ca totul e un risc. Nu stii in ce sau in cine sa mai ai incredere. Nu mai poti cumpara nimic de mancare, ca nu stii ce contine. E o <balaceala> ceea ce se intampla in tara asta. Nimeni nu-si face treaba, pentru ca nimeni nu prea stie ce are de facut.

Care lege data de guvern ti se pare cea mai absurda?
Nu mai urmaresc de mult timp legile lor, pentru ca nu se respecta, iar acest subiect, numit politica, nu ma atrage absolut deloc.

Credeti ca exista virusul AH1N1?
Eu cred in teoria conspiratiei si cu asta cred ca am spus tot.

Ce planuri ai pentru acest an?
Imi doresc sa obtin cat mai multe roluri in filme, sa fac fotografie si sa raman la fel de senina, pentru a putea trece mai usor peste aceste probleme.
de Daria Petrescu - 3364 afisari
 
         
 
3.0 - 3389 voturi