"Nu mai am nervii necesari pentru alt barbat"

Adaugata 2010-06-28, la ora 06:10:02
"Nu mai am nervii necesari pentru alt barbat" Desi in ultimul timp nu a fost ocolita de probleme, Daniela Gyorfi nu se lasa doborata si este pregatita sa revina pe piata cu un nou album, dar nu unul de manele, ci de muzica... house! Daniela vrea sa fie perceputa prin ceea ce face, nu prin prisma relatiei sale cu impresarul George Tal. Va reusi oare?
Ti-ai facut planuri de vacanta?
Nu mi-am facut niciun plan pana acum si nici nu cred ca voi pleca vara asta pe undeva. Pur si simplu sunt extrem de ocupata, am cantari in fiecare saptamana peste tot prin tara si nu am cum sa ma gandesc la concedii.

Ce noutati se mai leaga de numele Danielei Gyorfi?
Peste doua saptamani va avea loc lansarea albumului meu de muzica house. Va fi o surpriza pentru publicul care ma apreciaza. In rest, nu m-am maritat, nu am ramas gravida, nu am o relatie, nu sunt intr-o perioada fasta din punct de vedere sentimental.

Si cu George Tal?...
Cu George Tal nu mai am o relatie amoroasa, ci doar una profesionala. Iar ne-am despartit si ma bucur ca am facut-o, pentru ca noi doi nu ne potrivim. Intre mine si Georoge nu exista iubire si nici nu cred ca a existat vreodata. Pur si simplu nu am noroc in dragoste, nu mi-a fost dat sa intalnesc barbatul potrivit pentru mine. Sunt singura si, sincera sa fiu, nu mai am nervii necesari pentru vreun alt barbat. Banuiesc ca el are deja pe altcineva, nu ii contabilizez iubitele si chiar ii doresc sa fie fericit.

Stim ca mama ta este bolnava...
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mama se afla intr-o stare stabila. La ce vremuri traim, chiar mi-ar fi frica daca ar ceda. Acum ma mai ingrozesc si acuzatiile care i se aduc lui Dan Diaconescu. Nu suntem prieteni dar il consider un om bun. Ori de cate ori am avut nevoie sa spun ceva, m-a invitat la emisiune si nu mi-a cerut niciodata vreun ban pentru asta. Sunt tare bulversata si vreau sa stie ca ii sunt alaturi!
de Mirabela Gucea - 3650 afisari
 
         
 
3.0 - 3365 voturi