"Nu exista viata dupa moarte si nici fantome sau strigoi"

Adaugata 2009-12-28, la ora 08:12:25
"Nu exista viata dupa moarte si nici fantome sau strigoi" Ce proiecte de viitor ai?
Pe plan profesional, pregatesc al 11-lea album de muzica, un Best Of care sa intruneasca piese cantate de-a lungul a noua ani de activitate, incepand cu melodii ale formatiei Valahia. Albumul va contine si o piesa noua, Je t'aime al carei videoclip va fi lansat de Ziua Indragostitilor. Desemeni, intentionez sa lucrez si la un album de muzica populara, precum si la un album de colinde care sa apara in iarna anului 2010. In plan personal, voi demara lucrarile la viitoarea casa in care vom locui eu si logodnica mea, Ioana. Casa va fi construita in orasul Constanta si va cuprinde sapte camere si o piscina.

Care a fost cea ma frumoasa experienta din viata ta?
Categoric, concursul Eurovision din anul 2006. Aceasta experienta mi-a schimbat total destinul si, de atunci, am parte numai lucruri frumoase.

Daca ar fi sa renunti la muzica, ce alta activitate ai dori sa intreprinzi?
Avand in vedere ca eu am absolvit facultatea de matematica, as putea sa devin profesor de matematica. Insa cum sora mea este profesoara de matematica, si stiu ca se decurca foarte greu din punct de vedere financiar, este exclus sa devin vreodata profesor. Mi-ar placea insa foarte mult sa lucrez in domeniul cercetarilor, sa imi deschid eu propriul laborator de cercetare...

Care este deviza dupa care te ghidezi in viata de zi cu zi?
Am mai multe devize, dar cea mai aplicata este: Totul este realizabil pe aceasta lume daca stii sa gasesti calea potrivita de a obtine.

Ce voci din lumea muzicala autohtona apreciezi?
Delia Matache, Paula Seling, Marcel Pavel, Monica Anghel, Luminita Anghel, Andra, si cu toti acestia intentionez sa fac un duet la un moment dat.

Ce alt gen muzical ti-ar placea sa abordezi?
Mi-ar placea foarte mult sa incerc un musical, sa realizez un spectacol elaborat de teatru si muzica al carei vedeta principala sa fiu eu. M-am gandit sa colaborez si cu interpreti de opera sau opereta, nu cred ca m-as face de ras.

Crezi in mitul reincarnarii sau al vietii de dupa moarte?
In liceu eram foarte preocupat de toate acestea. Cu timpul, am studiat si am realizat ca niciunul din aceste mituri nu este adevarat. Nu exista viata dupa moarte si nu exista nici fantome sau strigoi. Totusi, cred ca cercetatorii vor inventa o masina a timpului care sa ne poate introduce in viitor sau trecut, insa fara ca noi sa putem sa intervenim cu ceva in aceste doua lumi.
de Livia Lixandru - 6023 afisari
 
         
 
3.0 - 3804 voturi