"Nu am vocatie pentru a modera o emisiune"

Adaugata 2009-10-05, la ora 07:43:24
"Nu am vocatie pentru a modera o emisiune" Elena Merisoreanu este una dintre cele mai cunoscute voci ale muzicii populare romanesti. A cantat peste tot in tara si in lume, si pretutindeni este intampinata cu nespusa caldura de iubitorii cantecului popular.
Ce proiecte aveti in prezent?
Un album care va cuprinde muzica populara si de petrecere, iar cu ajutorul lui Dumnezeu la sfarsitul lunii noiembrie va fi gata. Lucrez la el de un an de zile. Eu imi fac singura textele si de aceea dureaza mai mult.

Ce faceti in timpul liber?
Daca nu gatesc, pentru ca in general asta fac atunci cand sunt libera, mai citesc o carte, citesc presa… Problema este ca nu am timp liber asa cum as fi vrut.

De ce va temeti?
Cel mai mult, de cutremure. In rest, nu cred ca am vreo alta teama.

Cum reactionati atunci cand cineva greseste fata de dvs.?
In general stiu sa iert atunci cand oamenii gresesc fata de mine, insa nu aplec urechea la oricine si la orice. Daca ma latra un catel, nu ma uit, daca ma latra un dulau, atunci intorc si capul.

Ce nu aveti si v-ati dori sa aveti?
Multumesc lui Dumnezeu, am de toate. Nu ma plang de nimic. Am familia si publicul care ma aprecieaza si asta conteaza pentru mine.

Unde veti sustine urmatorul spectacol?
In judetul Hunedoara. Urmeaza o perioada foarte incarcata, mai ales ca vine campania electorala. In schimb, evit sa merg sa mai cant la tara, din cauza prafului. Prefer sa-mi sustin spectacolele doar la restaurate.

Ce vedeta va place cel mai mult de pe micul ecran?
Catalin Maruta, si asta pentru ca stie sa se puna in valoare. Il admir pentru felul in care abordeaza invitatul. Nu renunta pana nu scoate ceea ce vrea de la el. De fapt asta este meseria lui.

Unde v-ar placea sa mergeti in vacanta?
Am mers peste tot in lumea asta, dar singurul loc unde as vrea sa merg pentru cateva zile este la tara, in Ardeal. Numai acolo ma pot incarca cu energie pozitiva.

Daca vi s-ar propune sa moderati o emisiune, ati accepta?
De foarte multe ori mi s-a propus, dar am refuzat. Nu cred ca as avea nici timp si nici nu am vocatie sa realizez o emisiune.

Povestiti-ne un amanunt din viata dvs. de familie
Nepotul meu a implinit pe 14 septembrie varsta de 16 ani si sunt foarte mandra de el. Mai ales ca de curand mi-a spus si ca s-a indragostit pentru prima data…
de Livia Lixandru - 4065 afisari
 
         
 
3.0 - 3958 voturi