"Nu am facut acest radio ca sa-i distrugem pe altii"

Adaugata 2010-02-01, la ora 07:21:20
"Nu am facut acest radio ca sa-i distrugem pe altii" Cum arata ziua ideala pentru tine?
Nu ma plang de programul meu. Din contra, asta mi-am dorit sa fac dintotdeauna. L-as mania pe Dumnezeu sa spun altceva. Sigur ca mi-ar placea sa ma trezesc la casa mea din Provence, sa beau cafeaua pe terasa si privind Mediterana, dar acestea sunt deja vise de pensionar. Mai am multi ani de muncit pana ajung acolo.

Este greu sau usor sa fii tata?
Este greu sa fii mama, in primul rand. Nu stiu daca e greu sa fii tata. Este mai degraba placut. Este ceva nedrept pe pamant pentru ca tatal este cel care primeste cele mai multe laude si satisfactii, desi mama face cele mai multe sacrificii. Eu am avut un moment in care m-am simtit foarte important, dar si prost in acelasi timp, cand fetele mele au spus primul cuvant “tata”.

Care-ti este cel mai bun prieten?
Prieteni am doar doi, trei, aceeasi pe care-i am de foarte multi ani, iar in momentul acesta cred ca Daniel (n.red. Buzdugan) imi este cel mai apropiat, vrand, nevrand si pentru ca nu apuc sa-i vad pe altii.

Cine primeste cea mai mare “portie” de recunostinta din partea ta si pentru ce?
Mama. Probabil se supara tata pentru ca de fiecare data cand scriu sau dau interviuri, vorbesc despre mama. Dar ea este un substantiv colectiv. Cand spun mama, ma refer si la tata, la cei care m-au crescut. Ai mei au fost intotdeauna alaturi de mine. Mama este contabila, tata inginer. In mod normal n-ar fi trebui sa ma lase sa fac aceasta meserie atit de nesigura, dar m-au sustinut.

Spuneai ca ai vazut filmul “The Secret”. Crezi in legea atractiei universale? Daca da, iti vine in minte un lucru reusit dupa ce ai aplicat-o?
Nu cred chiar mot-a-mot in ce se spune in film, dar e adevarat ca sunt momente in care ai impresia ca astfel de documentare spun niste adevaruri incontestabile. Spre exemplu, cand am renuntat la tot impreuna cu Daniel, fara sa stim ce se va intampla in cariera noastra de radio, nici nu stiam daca vom mai face radio impreuna, insa am gandit pozitiv si am zis ca trebuie sa mai dovedim inca o data ca suntem cei mai buni, fara forta de promovare a unui radio, fara sa spuna cineva ca suntem un produs de marketing. Asa s-a nascut radio ZU. Este un gand pozitiv care in sase luni a ajuns pe locul intai in Bucuresti, locul trei national. Nu am facut acest radio ca sa-i distrugem pe altii, ci pentru a ne dovedi in primul rind noua ca a meritat sa fim odata numarul unu.
de Gabriela Niculescu - 4367 afisari
 
         
 
3.0 - 3465 voturi