"Ne bucuram ca putem sa le fim alaturi celor care iubesc muzica noastra"

Adaugata 2010-12-27, la ora 09:51:05
"Ne bucuram ca putem sa le fim alaturi celor care iubesc muzica noastra" Cu un background muzical impresionant, cu aparitii live de neuitat, cu mii de fani ai caror suflete tresar la fiecare acord al pieselor lor, Directia 5 au in spate o traditie de ani cand vine vorba de presarat un strop de iubire, speranta si frumos in inimile romanilor. Noi am stat de vorba cu Marian Ionescu de la Directia 5 pentru a afla care sunt planurile de final de 2010 pentru trupa.
La ce mai lucrati in ultima vreme?
Lucram la mai multe proiecte in paralel; pentru Eurovision, am pregatit fanilor nostri o surpriza: in toate magazinele Diverta vor primi cadou un album, pe care l-am scos pe piata special pentru a promova piesa “Cinema Love”. Este vorba despre o compilatie realizata in jurul cantecului “vedeta” - “Cinema Love” si am adaugat, pe acesta, si alte 12 dintre cele mai cunoscute piese ale noastre, plus acest cantec, atat varianta de studio, cat si cea remixata, pentru radiouri.
Pe cand se preconizeaza ca veti lansa un nou material?
Suntem pe utima suta de metri cu predarea noului album! El se va numi “Clasic” si contine piese noi, semnate Directia 5. Asa cum v-am invatat deja de ceva timp, scoatem albumul nou impreuna cu revista Tabu. Din luna ianuarie, il veti gasi la chioscuri in toata tara.
Observam ca sunteti foarte ocupati...
Suntem, dupa cum vedeti, foarte ocupati si preocupati in aceasta perioada. Pe langa toate acestea, avem multe evenimente la care suntem invitati sa participam. Cantam pentru fanii nostri atat in Bucuresti, cat si in tara; promovam in cel mai direct mod piesa pentru Eurovision, “Cinema Love”, avem sesiuni de autografe cu aceasta compilatie si ne bucuram ca putem sa le fim alaturi celor care iubesc muzica noastra.
Cum veti petrece sfarsitul de an, care se apropie atat de repede?
In noaptea de revelion suntem in Bucuresti, tot datorita Eurovisionului. Sper sa fim castigatori! Ne vom petrece trecerea in noul an intr-unul dintre cluburile dragi sufletelor noastre, Memories, iar apoi mai avem cateva invitatii in niste localuri unde vom merge sa cantam, toate insa in Bucuresti.
Pregatiti acum si ceva pentru mai tarziu, in 2011?
Ne pregatim si pentru 14 februarie, pentru concertul Directia 5 de la Sala Palatului, cu care, in ultimii ani, ne-am invatat fanii si pe care incercam, an de an, sa il facem mai special. Evident, vom canta impreuna cu fanii nostri cantecele noastre de suflet, dar vom promova si piesele noi de pe albumul “Clasic”. Cam asta face Directia 5 in zilele care au mai ramas pana la sfarsitul anului...
Ce mesaj le transmiteti fanilor si cititorilor revistei VIP?
Multumim revistei VIP pentru interesul constant manifestat fata de Directia 5! Va uram Craciun fericit si un an nou 2011 imbelsugat!
de Roxana Truta - 3286 afisari
 
         
 
3.0 - 4035 voturi