"Muzica romaneasca merge spre penibil"

Adaugata 2009-02-02, la ora 08:41:07
La ce lucrati in prezent?
Am compus un muzical, care se va juca anul acesta la Teatrul “Constantin Tanase”, o parodie dupa Caragiale. Sunt piese doar pentru copii. Si va dati seama ca asta imi rapeste mult timp. Alte piese de muzica usoara nu am mai compus.

Cum caracterizati muzica romaneasca actuala?
Este o muzica foarte variata si la moda, incepand de la lucruri exceptionale si pana la a fi penibile, ca sa spun asa. Consider totusi ca generatia de tineri compozitori instrumentisti este destul de talentata.

Ce parere aveti despre melodiile participante la Eurovision?
Am ascultat trupe si solisti cu orchestratie interesanta. Pacat ca pe acestia nu ii vezi atat de des cum ii vezi pe altii si aici ma refer la cei care fac playback. Sunt si oameni care pot sa cante live, care stiu sa se miste bine, instrumentisti talentati care stiu ce inseamna armonie, dar acestia apar tot mai rar pe micile ecrane.

In ultima vreme va vedem tot mai rar pe micile ecrane. Care este motivul?
Ultima oara, am fost invitat chiar in ziua de Craciun, la emisiunea lui Maruta, de la Pro TV. Nu particip la emisiuni in direct din motive de sanatate, dar accept invitatia de a merge la emisiuni inregistrate. Cum se fac filmari, ma suna si particip cu mare placere. Am mai fost la Antena 2, acum vreo doua luni, si la B1, tot in aceeasi perioada.

Ce va mai face nepotelul?
Nepotelul creste frumos. A fost bolnav in ultimul timp, ca orice copil care raceste in perioada asta. Insa, el este bucuria noastra…
de Livia Lixandru - 4243 afisari
 
         
 
3.0 - 3647 voturi