"Mi-ar placea foarte mult sa primesc un rol intr-o telenovela"

Adaugata 2010-12-20, la ora 08:41:02
"Mi-ar placea foarte mult sa primesc un rol intr-o telenovela" Indragitul actorul Nae Lazarescu starneste, cu fiecare ocazie, ropote de aplauze si buna dispozitie a tuturor celor care il privesc. Impreuna cu Vasile Muraru, cei doi clasici ai comediei romanesti pregatesc momente de exceptie si cu ocazia acestui final de an.
In afara de piesa de teatru “Omul care a vazut moartea”, in ce alte reprezentatii va mai pot vedea romanii?
In afara de aceasta piesa, mai joc alaturi de Vasile Muraru intr-un spectacol recital denumit “Idolii femeilor”; mai am si aparitii in niste spectacole “Revista revistelor” si mai pregatesc, impreuna cu Vasile Muraru, piesa “Arca lui Nae si Vasile”, pe care o vom prezenta publicului dupa revelion.
Ati fi dispus sa jucati si in drame?
Da, numai impreuna cu Vasile Muraru. La inceput am jucat si in astfel de piese, spre exemplu in “Hamlet” am fost groparul, iar in “Domnisoara Nastasia” am fost Ionel, un vagabond de cartier. Noroc ca stiam foarte bine cartierul, pentru ca tot intr-o mahala m-am nascut si eu.
Dar in telenovele?
Mi-ar placea foarte mult sa primesc un rol in telenovelele romanesti. Mie mi-a placut foarte mult telenovela “Inima de tigan”, in care a jucat Gheorghe Dinica si Marin Moraru. Nu cred ca am pierdut mai mult de doua episoade si, daca s-a intamplat acest lucr, am avut un motiv intemeiat, spre exemplu spectacole de teatru. Mai ales ca stiam suferinta prin care trecea Gigi Dinica din cauza bolii lui, imi dau seama ca a fost un supraom cand a interpretat rolul din telenovela. Dar daca nu am fost chemat, nu m-am dus. As vrea, totusi, sa mi se ofere si un rol pe plac, adica sa nu fie unul negativ. In “Omul care a vazut moartea”, joc personajul negativ principal, dar l-am tras usor spre comedie – nu prea mult, ca sa nu stric piesa – si mi-a iesit.
La ce programe tv se uita actorul Nae Lazarescu?
Recunosc ca sunt un impatimit al istoriei si ma uit la programele documentare. Nu pierd niciun program de la History sau National Geographic. Din pacate, de multe ori se strecoara si informatii eronate, ori din nestiinta, ori cu prea buna stiinta, ca sa manipuleze publicul.
Ce parere aveti despre programele pregatite de revelion din prezent, fata de cele care se faceau odata?
Pentru programele de revelion de altadata, pregatite de televiziuni, se incepeau filmarile inca din luna septembrie, si asta din mai multe considerente. Acum se lucreaza mult mai repede, la foc automat. Inainte, lumea traia cu speranta, acum... tot cu speranta. Ca in fiecare an, impreuna cu Vasile Muraru, pregatesc niste programe de umor, atat pentru Craciun, cat si pentru revelion, care vor fi difuzate la Antena 1. Nu pot sa dezvalui mai multe, dar va las sa aflati voi singuri.
Unde va petreceti sarbatorile de iarna?
Acasa cu nevasta, unde sa ma duc? Nu ne permitem sa plecam in vacanta!
de Valentina Nastase - 2923 afisari
 
         
 
3.0 - 3713 voturi