"Ma pregatesc de o revenire in forta, dar nu in TV!"

Adaugata 2010-03-02, la ora 07:27:03
"Ma pregatesc de o revenire in forta, dar nu in TV!" Cum va petreceti timpul?
Eu si sotia mea suntem pe post de dadaca pentru fiul nostru, in varsta de patru luni si jumatate si toata atentia mi-o concentrez doar asupra lui. De ceva timp avem probleme cu el, cred ca trebuie sa ii apara dintisorii si este cam nervos.
In cazul acesta cine merge la munca?
Criza economica ne-a lasat fara loc de munca. Eu nu am reusit sa prind grila de programe de la inceput de an si stau acasa. Dar nu ma plang pentru ca ma bucur ca pot avea grija de copil, sa il vad crescand.
Este uimitor ce pot face femeile de aceea trebuie sa le iubim toata viata.
Daca ma intrebati din ce traim, va raspund tot printr-o intrebare: credeti ca noi am muncit pana acum degeaba? Am agonisit ceva si traim din economii. Nu pentru mult timp, insa.
Va pregatiti pentru o revenire pe micul ecran?
Ma pregatesc pentru o revenire in forta, dar nu in TV. Am discutat mult si cu fostii mei colegi din serialul “Nimeni nu-i perfect” si am ramas la parerea ca e un lucru bun sa luam o pauza. Eu unul asta simt. Vreau sa dispar de pe micul ecran pentru o lunga perioada de timp, pentru ca publicul sa fie mult mai pregatit sa ma reprimeasca. Intre timp nu voi sta degeaba, voi repeta pentru rolul din piesa de teatru scrisa de prietenul meu, Dragos Mostenescu, piesa pe care o vom juca alaturi de mari actori de teatru pe toate scenele din marile orase.
Ati devenit celebru odata cu serialul “La Bloc”, unde ati jucat rolul Americanului. Dvs. si Dragos Mostenescu ati ramas totusi in atentia publicului, dar ce mai face Mihai Coada (Nelu Curca)?
Mihai este actor la teatrul din Ploiesti, fiind stabilit acolo cu familia. Mi-ar placea sa mai putem colabora la noi proiecte, dar niciodata nu ne intersectam, cand am eu o propunere, nu este el disponibil, si invers. Dar nu se stie niciodata ce surprize pot aparea.
de Valentina Nastase - 3258 afisari
 
         
 
3.0 - 2939 voturi