"Lucrez la un album solo"

Adaugata 2011-01-17, la ora 07:24:21
"Lucrez la un album solo" Incepand cu aceasta primavara, Silvia de la Vegas, “fata cu vioara”, se pregateste sa revina in atentia publicului si sa isi demonstreze atat calitatile vocale, cat si maiestria la vioara, lucrand primul album solo din cariera. Dupa lansarea albumului la care Silvia si Daniel Robu au lucrat anul trecut, “Let’s Celebrate”, pe care cei doi il vor lansa la sfarsitul acestei luni, Silvia se va concentra asupra unei cariere solo.
Cum a decurs vacanta pentru tine?
A fost prima vacanta nereusita, si asta pentru ca partia pe care m-am dus eu cu prietenii mei era impracticabila. Nu am reusit sa schiez, motiv pentru care ne-am adunat in camera si am jucat fel si fel de jocuri. Desi sunt o impatimita a sporturilor de iarna, de data asta nu am avut unde sa imi exercit aptitudinile si nici in alta parte nu m-am mai dus.
Care sunt proiectele pentru 2011?
Dupa lansarea albumului De la Vegas, incep sa lucrez la un material solo, care va contine foarte multe piese cantate la vioara. Deja mi-am improspatat vioara cu tot ce trebuie. Mi-am luat corzi, arcus, m-am reapucat de studii foarte constiincios, pentru ca mi-era dor. Albumul va contine si piese clasice, pe langa muzica pop pe care o cant, si asta pentru ca niciodata nu am dovedit aceasta capacitate a mea de a interpreta muzica clasica.
Cand se va finaliza proiectul?
Va fi foarte mult de lucru; voi incepe din primavara aceasta si sper sa il finalizez curand. Oricum, nu voi astepta sa termin toate piese, ci pot lansa si single-uri, lucrand intre timp la celelelalte melodii. Sper ca in vara sa am deja un single pe piata.
Cum a reactioant Daniel Robu la aceasta veste?
El ma incurajeaza de mult timp sa fac acest lucru. Pe langa faptul ca suntem parteneri pe scena, suntem si buni prieteni. Si eu il sustin atunci cand el are o idee proprie si vrea sa o puna in practica. Daca el ar avea succes imens de unul singur, cu siguranta eu as fi prima care l-ar felicita.
Veti mai continua si in formula De la Vegas?
Desigur, noi o sa mergem impreuna in continuare. Sunt atatia artisti care au si proiecte in afara celor de trupa… Are proiecte solo pe care le desfasoara in Canada, asa ca nu este nicio problema. Ne vom consulta de fiecare data, ne vom da idei, vom colabora foarte bine.
de Mirabela Gucea - 2754 afisari
 
         
 
3.0 - 3255 voturi