"Lansarea oficiala a single-lui "Tip chic" o sa creeze miscari de mase"

Adaugata 2008-07-14, la ora 10:48:50
Cu ce noutati vine Gianina vara asta pentru fani?
Cu niste retete noi de prajitura cu visine, legume gratinate si tort de mere, cu niste margele superbe facute de prietena mea Gratiela care sta in Portugalia, cu o gramada de sfaturi, ponturi si idei, cu o pagina de myspace (www.myspace.com/gianinaquartz), cu o echipa de profesionisti-prieteni care imi vor descoperi alte fatzete si cu Quartz, mai inspirat ca oricand prin liderul sau Amedeo Bolohoi, totul asezonat cu un "Tip chic". Las suspansul, sa nu stiti daca chiar l-am gasit pe acela, sau e doar titlul single-lui pe care l-am oferit spre ascultare tuturor. Si daca vreti, cu o bordura care s-a desprins la mine la bloc si isi cauta locul intre atatea trotuare stirbite de frumusete. Cine o vrea?

Ai incercat mai multe domenii pana acum: muzica, tv, presa scrisa. Ti-ar placea sa incerci si altceva?
Toate astea sunt legate foarte strans, nu pot stabili care-i linia de demarcatie intre ele, dupa mine e acelasi domeniu, numit "pasiune". Se leaga si de teatru, cu care m-am intilnit in "Pod", la Casa de Cultura a Studentilor si in Teatrul Foarte Mic. Am incercat domeniile de care vorbesti si le incerc in continuare, pana cand nu vor mai fi contondente, imprevizibile si pline de taine incitante. Atunci ma voi plictisi si le voi lasa  deoparte.
Mi-ar placea sa incerc medicina, sau sa fiu notar, cica "e banos", astia invart lumea cum vor ei, si de ce sa nu fiu si eu acolo, la marea invarteala. Da, cred ca miercurea asta ma fac notar.
Dar legat de domeniul meu preferat, mi-ar placea sa dansez, sa inventez slogane si sa cant la armonica.

Proiecte personale in viitorul apropiat?
Cel mai aproape sunt legate de Quartz, cu care vom scoate hit dupa hit, vrem
locul I in inima ascultatorilor si nu ne lasam pana nu obtinem asta (merge si locul al II-lea, suntem de treaba). Iar la sfarsitul anului probabil va fi gata tot albumul, de-o veselie si-un optimism fara margini. Am proiecte pe mai multe planuri pe care daca va concentrati un pic le intuiti, dar n-o sa le dau nume, caci sunt superstitioasa, de fapt nu-mi place sa vorbesc despre ceva ce e doar creionat. Consider ca daca nu-i un produs palpabil, finisat, nu avem subiect.

Esti implicata intr-o relatie noua?
Cine vrea sa stie? Sa vina sa ma intrebe, ca-i raspund, pe bune.

Unde pleci in vacanta?
Nu prea am vacanta. Am cateva zile, pe care le voi dedica proiectului muzical, care acum capata alta turnura, dat fiind ca am implicat multe forte, in stilul marilor formatii. Avem make-up stylist- Mirela Vescan, fashion stylist-in persoana lui Marian Palie, hair-stylist-Stephan Barbe, designer coordonator Wilhelmina Arz, avem P.R., impresar si I.T. manager, toti prieteni si nu-s decat o parte. Deja avem stabilite concerte si lansarea oficiala a single-lui "Tip chic", care o sa creeze miscari de mase.
Deja am anuntat in emisiuni radio-tv toate fetele din Romania sa faca poze stil paparazzi baietilor pe care ii considera "chic" si sa ni le trimita, iar mailul nostru nu mai face fata. Toate imaginile vor fi folosite pentru un videoclip care sa demonstreze ca Romania are si baieti frumosi, nu doar fete superbe.

Spune-mi un vis de-al tau.
Sa nu mai mancam si sa nu mai dormim si sa fim satui si odihniti ca dupa un sejur reusit. Cat timp am castiga pentru iubire..

de Ilinca Ionescu - 4854 afisari
 
         
 
3.0 - 4394 voturi