"Incerc sa investesc banii castigati in televizune in caramizi..."

Adaugata 2008-05-12, la ora 09:00:05
"Incerc sa investesc banii castigati in televizune in caramizi..." Ultimul tau proiect a fost emisiunea "Te pui cu blondele"? Cum  te-ai descurcat cu atatea blonde, avand in vedere ca ai fost agasat si  in afara platourilor de filmare de una dintre ele?
Emisiunea nu s-a terminat. Vom fi pe post pana in 7 iunie cu cateva editii eveniment. A fost un format care a avut un succes mai mare decit il preconizam noi. Nu credeam ca o emisie cu intrebari de cultura generala poate starni un asemenea interes. E o dovada ca se poate incerca si altceva decat hahaieli fara noima...
Dupa aceasta emisiune, crezi ca poti sa desfiintezi prejudecata ca  "blondele sunt proaste"?
Noi n-am vrut sa daramam prejudecati. Am pornit de la o prejudecata si am construit un show in care cultura generala are un rol important.
Ai demarat un nou proiect, "O seara de vis", acest format e pe gustul tau? Se zvoneste ca este copia fidela a emisiunii "Surprize,  surprize"...ce parere ai?
O seara de vis e un format international cu mare succes in multe tari. Plecam de la visele unor oameni si construim spectacolul. Atit eu cat si Mihaela am fost antrenati pe formate de divertisment active, dinamice si asta incercam sa transmitem si acestui show. E un proiect cumparat de afara si cred ca toate casele de productie sunt reticente la tot ce inseamna plagiat. Deci e greu de spus ca pe piata mai exista "copii fidele".
"O seara de vis" este coprezentata cu Mihaela Radulescu. Cum te intelegi cu ea?
Avem in spate cativa ani de experienta in showurile mari. E o bucurie sa lucrezi cu oameni care-si stapanesc meseria. Mihaela e unul dintre ei...
In alta ordine de idei, ai afirmat la un moment dat ca vrei sa faci altceva decat televiziune, pentru ca te-ai saturat de lumea showbiz-ului. Te-ai gandit deja la altceva?
Uneori imi vine sa fug unde vad cu ochii. Dar poate asta e farmecul unei relatii, sa-ti vina sa fugi uneori. Ma intorc mereu insa la ea,la televizune.
Ce activitati sau afaceri mai ai in afara de televiziune?
Televizunea imi ocupa cea mai mare parte din viata. Uneori, in zilele libere incerc sa investesc banii castigati in televizune in caramizi...Dar la un nivel modest fata de ce se intampla pe piata.
Ce s-a mai intamplat cu "lucrarea"? Acum doua luni ai spus revistei Vip ca tu si sotia ta lucrati la un bebe...
Suntem in procese tehnologice...
Si tu si Codruta, sotia ta, sunteti banateni, vreti sa va mutati candva definitv la Timisoara?
Ne-am propus sa facem asta candva... Vine o vreme cand linistea unui oras ca Timisoara nu poate fi cumparata de banii castigati in agitatia Bucurestiului.
Care e cel mai scump lucru pe care ti l-ai cumparat vreodata?
Pot sa-ti spun care e cel mai scump pe care l-am pierdut. Linistea orasului natal,Timisoara....
Ai o destinatie preferata pentru vacante? Unde vrei sa mergi la vara?
Imi place Europa...Imi place Timisoara...Nu am hotarit inca ce o sa facem la vara...
Ce parere ai despre realityshow-urile vedetelor?
Cel care l-a avut in prim plan pe Ozzy chiar mi-a placut. Poate si pentru ca sunt un fan Ozzy Osbourne.
Ai un motto preferat?
Nu, descopar mottouri, vorbe frumoase de la zi la alta...Mereu altele...
de Ilinca Ionescu - 5671 afisari
 
         
 
2.9 - 3531 voturi