"In dragoste, totul e permis"

Adaugata 2008-09-01, la ora 10:00:39
"In dragoste, totul e permis" Nicola, ce inseamna pentru tine colaborarea cu Iris, la Cerbul de aur?
M-am simtit onorata in momentul in care am aflat ca Iris mi-a propus aceasta colaborare. Eu n-am sa cant piesele mele, ci am ales sa cantam "Un actor grabit", o piesa frumoasa si prin asta vrem sa aducem un omagiu celei care a fost Laura Stoica, o artista complexa, pe care am apreciat-o cu totii. Voi mai canta si alaturi de Laurentiu Cazan, Monica Anghel, Paula Seling, Directia 5, Marcel Pavel si altii, in aceeasi seara. Ma simt tare bine in aceasta conjunctura si stiu ca am muncit mult la acest show, impreuna.

Povesteste-ne despre album.
Da...nici acum nu stiu cum se va numi, va spun doar ca s-a muncit mult la el. La majoritatea pieselor am colaborat cu instrumentisti de valoare, sunt mai multi compozitori si sunt foarte buni, piesele suna foarte bine, ba chiar exista doua piese scrise de compozitori din alte tari, care au scris pentru solisti de marca. Am reusit si eu sa scriu doua piese si mai departe...avem treaba multa, urmeaza restul: filmari pentru un nou videoclip, lansare, concerte in care vom promova albumul.

Nicola, tu canti cu trupa. De cand? Cum te simti pe scena, cu band in spate?
Hmmm, doar tobosarul e in spatele meu..hi,hi..baietii sunt foarte buni profesionisti si ma simt in largul meu cu ei langa mine. Am band de patru ani si va spun, e altceva decat atunci cand canti cu CD-ul. E adevarat, intervin si alte probleme cand suntem mai multi dar intotdeauna totul se rezolva.

Sunt la moda trupele de cover-uri. Ce parere ai de fenomenul asta?
Sunt de acord cu tot ce inseamna: live, trupa, profesionalism. Eu si managerul meu am gandit un program de cover-uri pe care il vom pune bine la punct pana in octombrie-noiembrie si care va fi inclus in show-ul meu, alaturi de hit-urile mele.

Daca ar fi posibil, ce vis ai vrea sa ti se mai implineasca?
Greu de spus, sunt mai multe.Cu care sa incep? Acela de-a ma face remarcata peste hotare?

Iti doresti sa te recasatoresti candva?
Am o piesa: "Undeva, candva". Nu stiu...mai vedem.

Ai un motto, deviza personala preferata?
Am mai multe: "Niciodata sa nu spui niciodata" sau "In dragoste, totul e permis"  sau "Nu exista NU POT, exista NU VREAU".
de Ilinca Ionescu - 9338 afisari
 
         
 
3.1 - 3824 voturi