"In Romania, dansul nu aduce bani!"

Adaugata 2008-11-17, la ora 08:32:33
"In Romania, dansul nu aduce bani!" Care e cea mai mare realizare a ta?
Faptul ca mi s-au indeplinit toate dorintele. In plan profesional, cu trupa Simplu si faptul ca sunt un om asezat la casa lui, avand alaturi o familie frumoasa. Dupa parerea mea, daca iti doresti ceva cu adevarat, ti se poate indeplini.
Este dansul o meserie banoasa in Romania?
In Romania nu se castiga foarte bine din dans, desi ar trebui, pentru ca efortul este foarte mare. Este o meserie banoasa doar pentru cei care au apucat contracte in strainatate. Dansul nu este platit la noi asa cum se intampla in afara. Acolo este altceva. Daca esti personajul principal intr-un show si mai si dansezi, esti platit pe masura. Multi vor sa danseze, dar nu se gandesc deloc la profit.
Cu ce mari artisti ti-ai dori sa colaborezi?
Nu vreau sa colaborez cu artisti consacrati, pentru ca doresc sa-mi pun in practica ideile proprii si sa ma folosesc de talentul cu care am fost inzestrat.
Ce planuri de viitor ai?
Sa mearga bine trupa, iar in curand sa intru in afaceri si sa si reusesc. Am mai multe proiecte, dar nu ma grabesc, pentru ca nu vreau sa dau gres.
Cum iti petreci timpul liber?
Nu prea am timp liber, pentru ca suntem mai mereu ocupati cu repetitiile si cu spectacolele. Oricum, atunci cand prind cateva clipe libere, le savurez din plin si le petrec alaturi de sotie, la Pitesti. Ce-i drept, naveta Bucuresti – Pitesti e obositoare, dar, daca nu faci sacrificii, nu realizezi nimic.
Provii dintr-o familie numeroasa. Tu cati urmasi ti-ai propus sa ai?
Intr-adevar, mai am doua surori si doi frati, dar in ziua de azi e foarte greu sa ai o familie numeroasa. Deocamdata voi avea o fetita, iar apoi imi doresc un baietel.
Cine nu-ti place din muzica romaneasca?
Nu sunt genul de om care da nume, dar pot spune ca urasc oamenii cu doua fete, respectiv pe aceia care au o imagine bine conturata, iar in spatele ei se afla cu totul altceva. De asemenea, artistii care s-au lansat cu ajutorul banilor, in detrimentul celor care s-au realizat prin munca.
de Dragos Turlescu - 3372 afisari
 
         
 
3.0 - 3961 voturi