"Imi plac foarte mult copiii"

Adaugata 2008-09-15, la ora 12:51:34
"Imi plac foarte mult copiii" VIP: Cristina, cit de mult iti plac copiii?
Cristina Rus: Imi plac foarte mult copiii si in doi ani de zile ma vad cu un copil, stabilita. Acum trebuie sa recunosc ca e o agitatie continua in viata mea si de aceea am ales sa fiu singura, ca sa ma linistesc, sa ajung intr-o armonie cu mine si sa imi dau seama de ce am nevoie eu. Nu trebuie sa ma aleaga altii, ci eu trebuie sa ii aleg pe ei si sa descopar in celalalt o particica din mine.

VIP: Cum arata barbatul (sotul) ideal pentru tine?
Cristina Rus:  As vrea sa imi gasesc un om cu aceleasi principii cu ale mele, sa nu aiba probleme, sa fie pentru familie. Trebuie sa existe acea siguranta si incredere, acea armonie pentru a putea fi niste parinti impliniti si fericiti.


VIP: Cum te vezi in rolul de mama?

Cristina Rus: In familia mea a fost dragoste, iubire, caldura. La rindul meu, voi incerca sa fiu un exemplu, la fel ca mama mea. Eu am avut o copilarie fericita, o viata fericita si am o viata fericita si as vrea ca si copilul meu sa se bucure de lucrul acesta.

VIP: Te-ai gindit vreodata sa infiintezi o fundatie pentru copii sau sa ii ajuti pe cei mici cu adevarat talentati, dar care nu au avut sansa de a se afirma?
Cristina Rus: Vreau sa pun bazele unei fundatii, nu am reusit  pina acum, dar ma bucur ca am reusit sa il ajut pe Robert, baietelul de la “Dansez pentru tine”. Am stat impreuna doua luni si i-am fost ca o sora mai mare. Robert a reusit sa se mute in Bucuresti la parintii lui adoptivi. Am creat o legatura destul de familiara.

VIP: Te-ai gindit la un nume pentru aceasta fundatie pe care ai vrea sa o infiintezi?
Cristina Rus: Da, chiar m-am gindit si la un nume. Fundatia s-ar numi “Pentru ca suntem buni” ori “Pentru ca te iubim”, dar cred ca prima varianta s-ar potrivi cel mai bine. Trebuie sa recunoastem ca orice talent necultivat dispare, iar daca am fi putini mai buni, am realiza lucruri minunate.
de Carmen Munteanu - 8887 afisari
 
         
 
3.0 - 4453 voturi