"Imi doresc doi sau trei copii"

Adaugata 2009-01-05, la ora 18:01:59
"Imi doresc doi sau trei copii" Cat de curand te vezi interpretand rolul din ''Ingerasii'' si in realitate?
Nu m-am gandit inca la momentul in care voi deveni mama. Imi doresc, evident, ca orice femeie, sa am copii, dar sunt prea tanara acum si as vrea sa mai astept.

Crezi ca ti se potriveste rolul de mama?
Fiecare femeie crede ca i se potriveste rolul de mama, asa ca nici eu nu fac exceptie, mai ales ca am avut un exemplu demn de urmat acasa, pe mama mea, care, fara sa exagerez, este cea mai buna mama din lume. Dupa experienta de pe platourile de filmare de la ingerasii, sunt sigura ca pot face fata la doi copii. Jennifer si Ionut sunt doi copii care mi-au facut viata mai amuzanta in ultimele luni si m-au facut sa inteleg cat de frumos este sa fii mama.

Cati copii ti-ai dori?
Imi doresc doi sau trei copii. Eu am crescut intr-o familie numeroasa, inconjurata de 2 frati si  cred ca mi-a fost foarte bine.

Ti-ai dori ca ei sa te urmeze in cariera?

Asta e greu de spus. Fiecare copil viseaza sa fie ceva cind e mic si ajunge altceva cid e mare. Normal ca nu o sa-mi opresc copiii din a urma o cariera, indiferent care va fi alegerea lor. Dar pina acolo mai e drum lung...

La ce ai renunta si la ce nu ai renunta pentru a intemeia o familie?

Mi-e greu sa raspund pentru ca nu am luat in calcul aceasta varianta, dar cum traim vremuri moderne, in care femeia poate face orice, nu cred ca ar fi nevoie sa renunt la ceva pentru asta. Am vazut atat de multe mamici printre colegele mele, care au filmat pana in ultima luna de sarcina incat cred ca nu e vreo problema.
de Miruna Minculescu - 6196 afisari
 
         
 
3.0 - 3435 voturi