"Gandurile mele se indreapta des catre Dumnezeu"

Adaugata 2010-08-23, la ora 07:33:32
"Gandurile mele se indreapta des catre Dumnezeu" Prezentatoarea trustului Intact, Mihaela Tatu, este o persoana extrem de deschisa si altruista. In interviul urmator, vedeta dezvaluie o latura profunda a sa, una in care credinta si relatia cu divinitatea au transformat-o intr-o femeie puternica si au ajutat-o sa depaseasca momentele de cumpana din viata sa.
Care a fost unul dintre cel mai neplacute momente din viata?
Eu am trecut printr-o situatie foarte dificila atunci cand am suferit accidentul la picior, acum cativa ani. Dintr-o fiinta energica si foarte activa care practica sport intens, fie ca era vorba de calarie, inot sau dans sportiv, dintr-o data am trecut la o perioada in care trebuia sa depind de altii. Mi-a fost foarte greu cand am realizat ca nu o sa mai fiu niciodata ca inainte si ca nu mai pot face ce am facut. Sunt unii care trec cu mai multa usurinta peste greutati si altii care trec mai greu, mie mi-a fost foarte greu.
Ce rol a avut credinta in depasirea obstacolelor?
Refugiul l-am gasit tot inauntrul meu si in credinta, iar daca decizi sa apelezi la duhovnic, acesta trebuie sa fie unul dedicat. Credinta te scoate din momentele grele. Cu toate acestea, provocarea adevarata nu este sa te duci si sa te retragi intr-o manastire si sa traiesti in relatie directa cu natura sau in rugaciune, ci este aceea in care sa-ti pastrezi verticalitatea si mintea limpede in aceasta societate care este asa cum e, pentru ca trecem printr-o perioada de triere: cei puternici raman, iar cei slabi cedeaza. Asta este provocarea adevarata, sa iti pastrezi in ceas de saracie si debusolare mintea cat mai limpede.
Cine v-a fost in permanenta alaturi? Cum v-ati recapatat starea de spirit pozitiva?
M-au ajutat credinta, prietenii si munca. Eu mai merg la schit la Darvari, dar nu pot sa zic ca sunt foarte bisericoasa. Oricum, gandurile mele in timpul zilei se indreapta des catre Dumnezeu. Am fost la Timisoara si am avut marea onoare sa stau de vorba cu Inalt Prea Sfintia Sa Mitropolitul Banatului Nicolae si mi-a spus niste lucruri. Eu pe el chiar il consider un sfant. Zicea ca in Biblie scrie: “Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”, si nu conteaza religia. Atunci mi-am dat seama ca problemele mele sunt chiar marunte pe langa ce se intampla in jurul meu. Mie mi-a dat Dumnezeu putere sa ii ajut pe ceilalti, asa ca, m-am ridicat, m-am scuturat, m-am uitat in jur si am zis ca din energia pe care o mai am si din tot ce am sa ii ajut pe ceilalti si uite asa mi-a trecut nefericirea provocata de acel accident.
de Mirabela Gucea - 3218 afisari
 
         
 
3.0 - 3263 voturi