"Eu cant o muzica eleganta si civilizata"

Adaugata 2010-09-27, la ora 07:30:33
"Eu cant o muzica eleganta si civilizata" Interpretul de muzica lautareasca, Nelu Ploiesteanu este, mai presus de toate, un om sincer caruia ii place sa spuna lucrurilor pe nume. Acesta este nemultumit de noile reglementari ale guvernului in ceea ce priveste impozitarea veniturilor manelistilor, si nu numai, si nu se fereste sa spuna cum l-au rasplatit pentru serviciile sale chiar reprezentantii politici aflati acum la putere...
Ce planuri de viitor are artistul Nelu Ploiesteanu?
Intr-o luna voi scoate un CD cu muzica de petrecere. In rest, nu ma vait ca nu am de munca. In afara spectacolelor pe care le am in tara, s-ar putea sa mai plec in Grecia si Spania, dar asta numai daca sunt acceptate conditiile pe care le-am pus eu. Sa vad daca se merita din punct de vedere financiar efortul.
Cum va afecteaza noile reglementari in ceea ce priveste impozitarea veniturilor?
Eu oricum platesc impozite la stat pentru ca majoritatea spectacolelor le am pe firma, dar ca sa controlezi veniturile la o nunta sau petrecere, cum am auzit ca ne tot ameninta, va fi imposibil. Cred ca se va intampla ca in perioada comunismului, cand declaram la FISC o anumita suma de bani, pe care ei o impozitau apoi. Plus ca eu nu cant ca manelistii, pe multi bani. In viata mea nu am primit un bacsis mai mare de 2000 de lei noi, pe care oricum ii impart cu formatia. Eu cant o muzica eleganta, civilizata si nu mi-e frica de nimeni. Pe banii astia canta Maria Dragomiroiu de una singura, eu tin cinci oameni dupa mine! Lui Boureanu i-am luat sase mii, iar presedintele nici el nu mi-a dat mai mult. Astia-s banii, sa mi-i ia daca vor!
Cum mai sunteti cu sanatatea?
Cu sanatatea sunt intr-un regim strict, nu mai fumez mult, de baut mai beau doar cate o bere la trei zile. De cand am facut acel preinfarct, in urma cu trei ani, am inceput sa fiu prevazator, plus ca batranetea a inceput sa-si spuna cuvantul. Pe timpul verii, cand erau caldurile alea toride, nu am mai iesit din casa vreo saptamana, pentru ca nu am voie sa stau la soare. A fost totusi un concediu prelungit in care am facut si bani!
de Livia Lixandru - 2970 afisari
 
         
 
3.1 - 3354 voturi