"Dan Negru ar fi cel mai potrivit sa joace in telenovele"

Adaugata 2010-03-29, la ora 07:40:05
"Dan Negru ar fi cel mai potrivit sa joace in telenovele" Cum e viata ta de zi cu zi?
Palpitanta! In fiecare zi am cate ceva nou de facut. Particip la diverse emisiuni de divertisment, prezint evenimente precum Zilele Bucurestiului sau Balul Bobocilor, insa cel mai mult ma satisface emisiunea pe care o realizez impreuna cu Gabriela Fatu in care imitam “mari personaje din cultura”, precum Sexi Braileanca, Naomi, Nikita etc.
Ce planuri ai de Pasti?
Nu intentionez sa plec din Bucuresti intrucat nu am timp pentru vacante. Vom merge la familia mea si a lui Noemi (n.red. – prietena lui), sa ciocnim cate un ou, conform traditiei, dupa care vom petrece in stilul caracteristic, cu prietenii comuni si mult alcool.
Ce pasiuni ai?
Iubesc mult teatrul si filmul, iar in afara de asta imi place sa joc fotbal cu prietenii mei din showbiz. Jucam pana nu mai putem dupa care mergem la o bauta.
Ti-ar placea sa joci in telenovele?
In general nu ma uit la telenovelele romanesti si nu prea sunt la curent cu ele. Stiu doar ca pentru a interpreta un rol trebuie sa razi, sa plangi sau sa tipi la maximum, de aceea cred ca Dan Negru ar fi mai potrivit pentru asta decat mine. Pana nu voi muri de foame nu voi juca in telenovele.    
Ca tot vorbim de showbiz, ce stire ti-a atras cel mai mult atentia?
Faptul ca Mihaela Radulescu asteapta un copil. Cred ca in acea stire  era vorba despre faptul ca Mihaela il astepta pe Dani Otil sa iasa undeva in oras, si nu ca ar astepta un copil de la Dani, e... absurd!
de Valentina Nastase - 3070 afisari
 
         
 
3.0 - 3852 voturi