"Concursul de la Mamaia din 1987 mi-a schimbat destinul"

Adaugata 2010-01-04, la ora 09:27:27
"Concursul de la Mamaia din 1987 mi-a schimbat destinul" Care este anotimpul preferat?
Imi place foarte mult primavara pentru ca exista un ehilibru intre caldura si frig. Totul se trezeste la viata iar mie imi inspira foarte multa energie pozitiva si optimism.

Care este cea mai placuta destinatie de vacanta?

In fiecare an petrec cate doua saptamani in Antalia si nu ma plictisesc niciodata. Imi place pentru ca mereu gasesc cate ceva nou de facut, de vizitat si exista multe oportunitati de distractie atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Oamenii sunt foarte civilizati si incearca iti satisfaca orice doleante.

Cum va petreceti timpul liber?
In timpul liber joc tenis impreuna cu cei doi copii ai mei, cant la pian si ma intalesc cu prietenii apropiati.

Ce proiecte de viitor intreprindeti in plan profesional si personal?
Anul viitor voi lucra la un album muzical ale carui piese vor fi scrise de compozitori mai putin cunoscuti in showbiz si vreau sa imi alcatuiesc o orchestra cu care sa sustin turnee atat in tara cat si in strainatate. Din punct de vedere personal, nu am niciun plan, las evenimentele sa curga de la sine, voi parcurge totul pas cu pas.

Sunteti o persoana superstitioasa?
Nu cred in superstitii la fel cum nu cred nici in puterea coincidentei. Tot ce ne este dat sa se intample in viata asta, este numai voia lui Dumnezeu si atat.

Care este cartea dvs. de capatai?
Sunt o persoana credincioasa si oricat de multe carti bune as citi mereu ma reintorc la Biblie, ea este cartea mea de capatai, ea reuseste sa ma linisteasca.

Mentionati un fapt care v-a schimbat destinul.
Voi mentiona doua fapte: concursul de muzica de la Mamaia in anul 1987, cand am cantat pentru prima oara pe scena, piesa “Vorbeste marea”, eveniment care mi-a adus Premiul 1. Un alt fapt care mi-a schimbat viata a fost nasterea celor doi copii ai mei, Raris si Daria.
de Livia Lixandru - 4203 afisari
 
         
 
3.0 - 3114 voturi