"Catalin m-a invatat sa fiu eu insami"

Adaugata 2008-11-03, la ora 08:43:35
"Catalin m-a invatat sa fiu eu insami" Ai avut emotii la prima emsiune “O-la-la”, de la Pro TV?
Au fost mai multe etape. La inceput, mi-a fost teama ca nu va iesi asa cum imi doresc. Pe masura ce pregateam emisiunea, m-am linistit, convinsa ca totul va merge bine. Pe ultima suta de metri, am intrat in panica, iar acum am o stare constanta de incredere in ceea ce fac.

Cum este sa fii prezentatoare tv?
Recunosc ca imi place, dar nu pentru ca mi-as dori sa fiu in centrul atentiei, ci din convingerea ca pot forma o echipa cu toti participantii la emisiune.

Cum te sustine Catalin?
 
Ma sustine, asa cum a facut-o intotdeauna. Nu-mi da sfaturi, pentru ca el crede in spontaneitatea fiecarui om care lucreaza cu publicul. Daca am invatat ceva de la el este tocmai aceasta sinceritate in a comunica, in a fi tu insuti.

Te-a incurajat dupa ce l-ai “batut” pe Dan Negru la rating?
 N-am plecat in aceasta competitie obsedata de concurenta. Fiecare emisiune isi are publicul ei, fiecare moderator are calitatile si scaderile lui. Nu cred in performante absolute. Sunt zile in care poti fi mai bun decat ceilalti, dar si zile cand nu poti intra in ritmul optim.

Ce alt format crezi ca ti s-ar potrivi?

Numai unul care sa aiba in componenta muzica, altfel nu vad ce rost ar avea prezenta mea.

Ce iti place sa faci in timpul liber?
Sa ma plimb, sa vad filme, sa stau de vorba, dar timpul meu liber e atat de scurt, incat nu stiu daca merita sa vorbim despre asta.

Iti place sa gatesti? Care este reteta ta preferata?
Imi place sa gatesc, dar o fac foarte rar. Eu plec de dimineata si ma intorc seara, ce victorii culinare as putea infaptui? Dar imi exercit imaginatia, atunci cand am timp...

Pe cand un bebe?
Oricand va fi binevenit. Nu traim dupa grafice, viata isi va urma cursul ei firesc.
de Laura Purcarea - 11896 afisari
 
         
 
3.0 - 3669 voturi