"Bebelusa" Oana viseaza la un print pe un cal alb

Adaugata 2009-03-16, la ora 08:39:20
"Bebelusa" Oana viseaza la un print pe un cal alb A facut 18 ani de balet, a dansat in cluburile din Ibiza, a fost admirata de telespectatori la Cronica Carcotasilor. Acum, «Bebelusa» Oana s-a facut mare. Are propria-i emisiune si i s-a pus pata pe un Fat-Frumos. N-a vrut sa-i spuna numele.

Dansezi de cand te stii. De aproape un an predai dansuri la o sala de fitness din capitala. De ce e important sa stim sa dansam?
Am inceput sa iau lectii de dans la varsta de patru ani si, de atunci, tot dansez. Sunt profesor de dans de aproximativ patru ani, dar coregrafie fac de mai mult timp. Dansul are un efect terapeutic, ne ajuta sa socializam prin miscare si gest, ne face mai optimisti. Pentru mine, sala de dans a fost locul unde m-am regasit intotdeauna, mi-a dat incredere in mine.

De ce ai plecat sa dansezi in Ibiza ? Motivatia a fost de ordin financiar?
Cand auzi cuvantul Ibiza nu mai ai nevoie de o alta motivatie.

La Cronica Carcotasilor, numerele de dans aveau rolul de a distra telespectatorii. In comparatie cu anii de balet clasic, de exemplu, nu simti ca ai coborat stacheta?
E o alta provocare, iar televiziunea, oricat de usoara ar parea, necesita o alta experienta si pregatire. Ador baletul, insa nu regret decizia de a ramane la Cronica unde totul este teatral si comercial. Daca la Opera faceai 32 de fuette-uri primeai aplauze, la TV nu poti sa pacalesti telespectatorul cu miscari extrem de tehnice.                                                                                                                                                                                                        

De ce ai trecut de la rolul de dansatoare la cel de prezentatoare ?
Am trecut la un nou capitol din viata mea. Emisiunea “Vedete-n figuri” este un concept pe care nu ai cum sa-l refuzi, e o alta provocare.

De la cine furi meserie in noul rol, cel de prezentatoare?

As vrea sa capat dictia Andreei Esca, sa am sarmul Mihaelei Radulescu, tupeul lui Badea, creierul lui Gainusa si intuitia si curajul lui Huidu.

Exista un alt barbat in viata ta?

E un print pe cal alb care mi-a promis ca o sa ma intalneasca pe un covor rosu fermecat, numele lui e Brad Pitt, dar e putin ocupat momentan. Glumeam! Deocamdata sunt singura, dar am pus ochii pe cineva. Nu va spun pe cine.
de Andreea Vasile - 14571 afisari
 
         
 
3.1 - 4503 voturi