"Apreciez talentul in stare pura"

Adaugata 2011-04-15, la ora 09:16:54
"Apreciez talentul in stare pura" Pe langa jurizarea Marii Finale de la "Romanii au talent", dansatorul si actorul Mihai Petre se "confrunta" din nou cu pozitia de jurat in noua editie a emisiunii "Dansez pentru tine". Ce le raspunde celor care il "critica", considerandu-l unul dintre cei mai "temuti" reprezentanti ai juriului, dar si cat de exigent este in postura de profesor de dans, aflati din randurile urmatoare.

Recent a fost ziua ta de nastere. Ce ti-ai dori sa realizezi in mod deosebit la cei 32 de ani?
Imi doresc sa fiu cat mai bun din punct de vedere profesional, asta insemnand scoala mea de dans si proiectele de televiziune in care sunt implicat. Bineinteles ca imi doresc sa fiu sanatos, sa le pot duce la capat si sa petrec cat mai mult timp cu familia.

Atat la "Dansez pentru tine" cat si la "Romanii au talent" esti unul dintre cei mai "temuti" membri ai juriului...
Nu-mi propun sa fiu cel mai temut membru, eu imi propun sa fiu cinstit si sa spun adevarul in ceea ce ii priveste pe concurenti. 

Esti la fel de necrutator ca profesor de dans la scoala pe care o ai? 
Este cu totul altceva. Acolo ajut niste oameni sa se dezvolte, nu judec un act care este deja dezvoltat. A preda si a juriza sunt lucruri total diferite.

Ce deosebiri exista intre a-i juriza pe concurentii de la "Dansez pentru tine" si cei de la "Romanii au talent"? Care dintre situatii este mai dificila?
La "Dansez pentru tine" totul este mai tehnic, pentru ca nu judec cat sunt de talentati, ci cum danseaza. Ma intereseaza mai putin potentialul, ci produsul finit. La "Romanii au talent" tin cont mai mult de latura artistica, de potentialul si felul in care impresioneaza, nu de tehnica prin care este realizat actul in sine. 

Ce parere ai despre decizia juriului, aceea de a-l elimina pe "micul Michael"? Parerea mea este ca nu trebuia eliminat, am mai spus asta. Eu am avut incredere in ceea ce a facut el pentru ca mi s-a parut talent pur, in comparatie cu munca depusa de grupul Akikai, iar eu intotdeauna o sa apreciez mai mult talentul in stare pura. 

Crezi ca vom mai auzi pe viitor de micul dansator?
Eu sper ca asta sa se intample.

de Mirabela Gucea - 5754 afisari
 
         
 
3.0 - 5440 voturi