"Am mancat furnici, viermi si soparle la gratar"

Adaugata 2009-10-26, la ora 07:43:54
"Am mancat furnici, viermi si soparle la gratar" De curand, matinalii de la OTV, Claudiu Bogdan si sotia sa, Cristina, s-au intors dintr-o pitoreasca croaziera petrecuta in Insulele Caraibe.
De unde ideea de a pleca in Caraibe?
Am primit cadou o vacanta de la un un bun prieten, Ion Basea. Valoarea unei astfel de croaziere este de 5000 de euro.
Cum a fost?
Superb! Am plecat spre Caraibe via Madrid, unde am stat doua zile. Pe un vas de croaziera de patru stele, am avut cea mai luxoasa cabina posibila, cu balcon, televiziune prin satelit, pat matrimonial, romm-service si multe altele. Vaporul avea de toate, trei restaurante, vreo patru baruri, sala de fitness si alte minunatii. Ne-am simtit extraordinar.
Ce locuri ti-au placut mai mult?
Am vizitat Republica Dominicana, Guadalupe si Martinica. Este foarte frumos in Republica Dominicana, insa am stat putin, ne-ar fi placut sa ramanem mai mult.
Ti-a fost teama de apa?
Mie nu, dar Cristinei i-a fost. In primele nopti, de frica sa nu se scufunde vasul, a dormit cu vesta de salvare la cap.
Care sunt cele mai haioase intamplari din vacanta?
Am innotat, ne-am jucat la propriu cu delfinii in Tortola si am fost intr-o expeditie in padurea tropicala din Guadalupe, unde am mancat furnici, viermi, soparle la gratar. Din excursia asta ne-am intors pe vas cu un turist in minus care pana la urma a fost recuperat dupa ce se pierduse de grup in padurea tropicala.
La un moment dat ati parasit croaziera…
Da, in total erau 12 zile, iar noi am stat opt. Asta pentru ca n-am mai rezistat, ni s-a facut foarte dor de Selena, fetita noastra. Ne-a costat ceva bani in plus, pentru ca a trebuit sa platim biletele la intoarcere.
Cum a reactionat fetita cand v-a revazut?
Cand am intrat in casa nu stia cum sa reactioneze, pentru ca eram bronzati. Cat timp am fost plecati, bona a invatat-o sa numere. Suntem foarte mandri de ea. Eu si Cristina am hotarat ca de acum inainte, sa nu mai plecam niciodata in vacanta fara Selena, pentru ca ne este foarte greu fara ea.
Ce achizitii ati facut in aceasta vacanta?
Ne-am cumparat tot felul de prostioare. Eu mi-am luat patru ceasuri, ca sa imi completez colectia, iar Cristina si-a luat perle, care ii plac foarte mult.
de Gabriela Niculescu - 4211 afisari
 
         
 
3.0 - 3575 voturi