"Am fost pusa pe liber fara nicio explicatie"

Adaugata 2010-06-07, la ora 07:26:51
Monica Ghiurco este realizatoarea emisiunii Agenda Politica, de la TVR1. Ambitiile Monicai au fost diferite de-a lungul timpului. In copilarie si-a dorit, pe rand, sa ajunga medic, actrita, apoi profesor de matematica, avocat si chiar economist, ceea ce a si ajuns de altfel.
Cum este Monica Ghiurco dincolo de lumina reflectoarelor?
Sunt un om simpatic si foarte energic, indiferent de ce trebuie sa fac. Sunt un prieten pe care te poti baza oricand si mai ales sunt un om cu principii.
Ce compromisuri ati facut in cariera?
Nu am facut compromisuri si nici nu am sa fac. Doar ca nu am timp sa fac si alte lucruri, insa nu imi pare rau, pentru ca asta am ales, iar cariera este pe primul loc in viata mea.
Ati fost timp de doi ani asistent universitar. Ce v-a determinat sa alegeti televiziunea?
Ceea ce m-a determinat a fost castigarea unui concurs la un post national de televiziune. A fost o ocazie unica in viata si nu am putut sa o ignor.
Cand ati fost cel mai rau dezamagita?
S-a intamplat in urma cu cativa ani, cand dupa zece luni de cand venisem in televiziune am fost inlocuita de pe sticla, fara explicatii. Mi se comunicase doar decizia ca atare. Am incercat sa aflu motivele, insa in zadar. Practic, fusesem pusa pe liber fara nicio explicatie. Cu toate acestea, nu m-am intors acasa, ci am perseverat chiar daca a trebuit sa o iau de la capat, la o alta televiziune. Asa am crezut eu de cuviinta, iar timpul mi-a demonstrat ca nu am gresit.
de Livia Lixandru - 6920 afisari
 
         
 
2.9 - 4077 voturi