"Afacerea din prezent e mult mai profitabila decat un magazin de haine"

Adaugata 2008-04-21, la ora 09:10:38
"Afacerea din prezent e mult mai profitabila decat un magazin de haine" Care este urmatorul proiect cu trupa Impact? Tu si Cristina pregatiti ceva nou?
Pregatim urmatorul single la care vom face videoclip, de pe albumul “Back to music” lansat in luna februarie. Piesa aleasa va fi sigur una de club, acesta fiind stilul adoptat de noi in ultima perioada. In rest avem programate concerte toata luna mai, in mai multe orase din tara, cu diverse ocazii, de ziua orasului sau campanii electorale.

Cu ce te mai ocupi in afara de muzica. Intr-un timp erai proprietarul unui magazine de haine. Cum merge treaba?
Afacerea cu magazinul nu mai exista, a fost mai mult o fita. La un moment dat nu mi s-a mai parut echitabila munca depusa cu profiturile pe care le obtineam, asa ca am renuntat.
Acum m-am bagat in constructii, am firma mea si echipa de muncitori, cu care de altfel mi-am facut si casa, dupa Prelungirea Ghencea. Constructiile ma pasioneaza de mult, de prin 2003, cand am cumparat un apartament pe care l-am modificat si l-am refacut in interior, dupa care l-am vandut. Acum am doua proiecte de case, care asteapta ideile mele ca sa inceapa constructia. Ce fac acum e mult mai profitabil decat un magazin de haine.

Ai o relatie stabila?
Acum nu, si nici nu imi doresc. Sa spunem doar ca am mai multe cunostinte…si fiecare dintre noi isi urmareste interesele, eu stiu de ce ies ele cu mine, si ele stiu de ce ies eu ele. (rade)

Sa intelegem ca nici vorba de casatorie sau copii?
Mi-e groaza cand ma gandesc la casatorie! Am devenit un pic pretentios, nu sunt pregatit sa dau socoteala cuiva de tot ce fac, unde ma duc, cand vin acasa etc. Ori nu fac niciun compromis, ori ma impac cu lucrul asta si accept ideea, dar dupa 35 de ani oricum. Au inceput sa-mi placa copiii, e adevarat ce se spune cu ceasul biologic, la un moment dat se activeaza ceva, oricum sunt curios sa incerc experienta asta.

Cum o sa sarbatoresti Pastele?
Anul acesta vrea sa fac Pastele la mine, in casa noua, asa ca nu o sa mai merg la parintii mei, la Hateg. In plus o sa am si concerte si nu pot pleca din Bucuresti.

Ce preparate culinare preferi?
Am descoperit acum tot felul de lucruri pe care le apreciam in copilarie, cum ar fi lapte cu cacao, orez sau gris cu lapte, si mai rog pe cineva sa-mi faca, pentru ca mie nu-mi place la cratita.

Ce faci in timpul liber?

Ma duc pe santier cu muncitorii si imi fac de lucru cu firma. In rest ma delectez cu prietenii in cluburi, sau merg la sala si joc fotbal in fiecare weekend. In ultimii doi ani am slabit 20 de kilograme cu ajutorul unui program strict de intretinere fizica si dieta, nu mai mananc carne de porc si paine. Am vrut sa slabesc pentru ca in ultimul timp oboseam si cand ma legam la sireturi sau cand urcam scarile, acum ma simt mult mai bine si am mai multa energie.

Descri-o pe colega ta Cristina in trei cuvinte
Talentata, ambitioasa si sufletista.

Ai un principiu dupa care te ghidezi in viata?

Nu ma uit in urma niciodata, merg inainte indiferent de ce probleme as avea, asta ma ajuta foarte mult.
de Ilinca Ionescu - 5343 afisari
 
         
 
3.0 - 3543 voturi