"Acum zece ani nici macar nu indrazneam sa visez la ceea ce am acum"

Adaugata 2009-01-12, la ora 08:45:04
Care a fost cea mai frumoasa intamplare din viata ta?
Sunt foarte multe intamplari frumoase, dar mi-o aduc aminte pe cea mai recenta. Eram la New York, la ceremonia de decernare a International Emmy Awards, cind am auzit: “And the International Emmy Award goes to PROTV NEWS”. O sa-mi amintesc fiecare gest pe care l-am facut pana cand am ajuns pe scena, in fata celor mai buni jurnalisti ai lumii. Dupa ce-am primit statueta, am intrat intr-o stare pe care nu o pot descrie in cuvinte. A fost foarte frumos!

Dar cea mai grea incercare prin care ai trecut?
Am trecut prin multe incercari, insa niciuna nu a fost atat de grea incat sa nu o pot depasi. Tocmai de aceea imi spun uneori ca sunt tare norocoasa.

Ce doresti sa faci in continuare si unde te vezi peste zece ani?
Imi doresc sa fac bine ceea ce fac acum: reportaje pentru emisiunea Romania, te iubesc! si pentru Stirile Pro TV, unde lucrez alaturi de o echipa foarte buna. Daca stau sa ma gandesc, in urma cu zece ani nici macar nu indrazneam sa visez la ceea ce am acum, iar peste zece ani imi doresc acelasi lucru: sa am ceea ce nu visez acum.

Ai putea renunta la ceea ce faci?
Nu m-am gandit pana acum, dar, daca as renunta, mi-ar fi foarte greu, pentru ca asta fac cu placere. Imi place meseria mea atat de mult, incat am impresia ca nu stiu sa fac altceva.

Crezi ca vei fi vreodata nevoita sa alegi intre familie si cariera? Daca ai fi in aceasta situatie, ce ai alege?
Nu am fost niciodata nevoita sa aleg, pentru ca familia a fost intotdeauna mandra de ceea ce fac eu in profesia mea. Nu am fost nicicand in aceasta situatie, dar, daca ar trebui, as alege familia. Este cea mai importanta pentru mine.

Ce parere ai in legatura cu familia si casatoria?
Am o relatie frumoasa si cred foarte mult in familie. Casatoria, de asemenea, este importanta daca un cuplu simte acest act ca pe unul care ii confera stabilitate. Pe de alta parte, cred cu tarie ca doi oameni pot trai fericiti si in afara casatoriei. Eu ma simt foarte bine asa.

Ti-ai schimba numele dupa casatorie?
Nu cred ca ar fi o problema sa preiau numele sotului, desi recunosc ca nu m-am gandit la acest lucru, deoarece imi place foarte mult numele meu de familie.
de Miruna Minculescu - 8953 afisari
 
         
 
2.9 - 3925 voturi