"Actorii prosti fac roluri proaste"

Adaugata 2010-10-11, la ora 07:38:02
"Actorii prosti fac roluri proaste" Mereu cu pofta de viata, Cristina Stamate pare inepuizabila. Cu o cariera longeviva in teatru, actrita joaca in continuare la Teatrul de Revista Constantin Tanase, insa cel mai important proiect al ei este legat de organizarea spectacolelor pentru micutii talentati din diferite scoli.
In ce proiecte sunteti implicata?
Proiectele mele importante din toamna aceasta sunt legate de  teatru cu copiii din diferite scoli; organizez spectacole cu acesti copii. Nu-i invat sa faca doar teatru, ci si sa aiba curaj, sa aiba incredere in ei si sa se deschida catre lume. Este foarte greu sa lucrezi cu copii, insa si satisfactia e mare, atunci cand vezi ca au talent si pot juca intr-o piesa fara probleme. Ultimul spectacol l-am avut la Centrul Cultural Voluntari si l-am numit Spectacolul la margine de Bucuresti.
Unde v-ati petrecut vacanta de vara?
La mare, cu acesti copii, pe care eu ii invat sa faca teatru. Am stat acolo o saptamana, timp in care au si jucat in diferite piese. Am fost tare mandra.
Care este cel mai mare regret al dumneavoastra?
Unul dintre regretele mele si totodata cel mai important este acela ca nu am avut copii. Probabil ca si din cauza asta sunt asa de atasata de acesti micuti cu care fac spectacole. Un alt regret este acela ca nu am facut Facultatea de Drept.
Care este parerea dumneavoastra despre actorii de telenovele?
Am vazut roluri de telenovele foarte bune. Actorii buni fac roluri bune, actorii prosti fac roluri proaste. Telenovela necesita multi actori, iar acest lucru da senzatia ca unii dintre ei joaca prost. Insa acestia nu sunt decat amatori. Este normal sa nu faca un rol bun.
Ce faceti in timpul liber?
Gatesc pentru prieteni. Imi place sa imi petrec timpul in bucatarie si sa improvizez, sa ma joc cu diferite retete culinare.
de Livia Lixandru - 3595 afisari
 
         
 
3.1 - 4111 voturi