"A fost pentru prima oara cand m-am simtit beat fara sa pun gura pe alcool"

Adaugata 2010-02-22, la ora 07:34:28
"A fost pentru prima oara cand m-am simtit beat fara sa pun gura pe alcool" Cristian Hrubaru este prezentatorul matinalului de la postul de radio Magic FM si reporterul de la emisiunea Cronica Carcotasilor. La cinci ani de cand face parte din echipa carcotasilor, Cristi ne-a dezvaluit cateva mici secrete din viata lui.
Implinesti cinci ani de cand esti la Prima TV...
Da, asa este. De fapt, Cronica Carcotasilor implineste 10 ani. Eu sunt doar de cinci ani in emisiune. In tot acest timp, Cronica a capatat greutate, s-a <dezbracat> de prejudecati si a dat umorului ce-i al umorului. Iar de cinci ani incoace, toti cei luati in colimator au dreptul la replica, prin intermediul meu, adica al rockeru-lui carcotas.
In afara de televiziune, ce iubesti cel mai mult pe lumea asta?
Motoarele! Imi place la nebunie sa ma intalnesc in timpul liber cu prietenii mei si sa mergem pe diferite trasee.
Esti un rocker impatimit, ce trupe sunt mai aproape de sufletul tau?
Am crescut pe acordurile trupelor Iron Maiden, AC/DC, Led Zeppelin si Pink Floyd. Insa, chiar daca pare greu de crezut, trupa mea de suflet ramane The Beatles.
Povesteste-ne cum ai intrat in trupa carcotasilor...
In urma cu cinci ani, Serban Huidu mi-a propus sa realizez rubrica de interviuri, pe care o fac si azi. Mi-a spus: “Du-te, vezi ce faci si daca merge, merge, daca nu, macar am incercat”. Nu pot sa spun ca m-am descurcat foarte bine la primul material, dar mi-a oferit sansa sa il fac si pe al doilea si pe al treilea si de atunci am facut cateva sute…
Ce a insemnat pentru tine acest proiect?
Sunt ca o familie pentru mine, toti membrii echipei. Cand Serban mi-a propus aceasta colaborare, a fost pentru prima oara in viata cand m-am simtit ca un om beat, fara sa fi pus gura pe alcool. Nu-mi venea sa cred. Sunt mandru ca fac parte din aceasta trupa, pe care o divinizam, insa din postura de telespectator.
de Daria Petrescu - 4561 afisari
 
         
 
3.0 - 4699 voturi