"A dansa este o binecuvantare"

Adaugata 2010-10-18, la ora 07:31:39
"A dansa este o binecuvantare" In ultima vreme, Paula Seling danseaza pentru o cauza. In fiecare zi, ea repeta de dimineata pana seara coregrafiile dansurilor de la “Dansez pentru tine”. Ea il va avea ca partener pe Tudor, un tanar care are nevoie de ajutorul Paulei pentru a-i darui mamei sale o locuinta. Cel de-al zecelea sezon al concursului a inceput vineri, 15 octombrie, la Pro TV.
Cum merg pregatirile pentru "Dansez pentru tine"?
Foarte bine. Pe zi ce trece imi place tot mai mult sa dansez si ma bucur ca am avut "curajul" de a accepta aceasta propunere. Mai am inca mult de lucru, insa, cred eu, cu exercitiu si cu dedicare se pot face o gramada de lucruri.
A canta versus a dansa. Care parte e mai dificila si de ce? Dar mai placuta?
Evident ca pentru mine, acum, este mai dificil sa dansez, avand in vedere ca abia am inceput sa studiez acest domeniu si ca sunt o gramada de lucruri noi de invatat, de aprofundat, lucruri pe care altii au timp sa le studieze in luni sau chiar ani de zile. Mi se pare foarte dificil ce avem noi de facut, insa dupa cum au demonstrat celelalte editii, nu este imposibil. Cu vointa si implicare poti sa devii un mic „dansator” pe parcursul show-ului. Nu as putea sa aleg intre a canta si a dansa pentru ca sunt lucruri cu totul si cu totul deosebite, fac parte din frumosul din lume si cred ca este o binecuvantare sa poti sa le faci pe amandoua. De cand am inceput antrenamentele pentru „Dansez pentru tine” am avut revelatii mai mici sau mai mari si… un singur regret: ca nu m-am apucat de dans mai demult.
Care vedeta din sezoanele trecute ale concursului ti s-a parut cea mai talentata la dans?
Dintre prezentele feminine la concurs, m-a surprins extraordinar Andreea Balan. Mi se pare ca este incredibil de talentata la dans, energica si expresiva. Dintre barbati, m-a impresionat foarte tare cum s-a modelat Ionut Iftimoaie prin si pentru dans. Pe de alta parte, apreciez imbinarea de muzica si dans care il caracterizeaza pe Catalin Josan, tot in urma participarii la “Dansez pentru tine”. Dar cel mai mult mi-a placut cum a dansat actorul Radu Valcan.
Ce vedeta internationala ai invita la dans? Ce fel de dans?
Matt Damon. Dansul in ploaie!
Ce ai simti daca nu ai reusi sa indeplinesti visul partenerului tau de dans? Ai face eforturi suplimentare pentru gasirea fondurilor pentru locuinta la care tanarul spera?
E greu de spus ce as simti intr-o asemenea situatie. Nici nu vreau sa ma gandesc. Niciodata nu am pornit la drum cu un alt gand decat acela ca voi ajunge la capat cu bine! Cu atat mai mult acum, cand de mine depinde ceea ce se va intampla cu un om minunat, asa cum este Tudor. Daca, totusi, se va intampla ca altii sa fie mai buni, o sa ma inclin cu respect si o sa fac tot ce pot pentru a putea da o mana de ajutor lui Tudor si mamei sale, cu mijloacele mele specifice… Cred ca voi incerca sa il ajut, oricum, pe Tudor, sa ajunga acolo unde merita, anume sa castige prin arta lui - pentru ca este un Artist in dans, veti vedea! -  suficient de multi bani pentru a putea asigura un trai decent familiei lui.
Ti-au fost inaintate, in urma Eurovisionului, propuneri de contracte cu anumite case de discuri din strainatate?
Productia discografica in sine devine tot mai insignifianta in perimetrul foarte larg al pietei muzicale. Noi (eu si cu sotul meu, Radu Bucura) avem oricum o firma care are ca obiect de activitate, printre altele, si productia de discuri. Aceasta se ocupa si de editarea albumelor mele. Suntem in discutii cu diverse companii pentru a asigura distributia la nivel international. Dar cel mai important mi se pare contractul de publishing pe care urmeaza sa il semnez cu EMI International.
Cand va fi finalizat albumul cu Ovi? Dar lansat? Pregatiti ceva special pentru eveniment?
Lucram la albumul de duet, cel cu Ovi; pe masura ce ne „batem” in idei, se nasc piese tot mai frumoase si cred ca va fi un album special. Acesta va fi lansat anul viitor pentru ca nu vrem sa grabim procesul de creatie, avand in vedere ca noi vom scrie muzica pentru intreg albumul si vrem sa fie cat mai apropiat de perfectiune, in viziunea noastra. Nu stiu sa va spun exact ce fel de lansare vom avea, insa va vom anunta din timp. Toamna asta am terminat si lucrul la un nou album de colinde ce va fi lansat in iarna, asa ca… am sa va invit la lansare.
de Roxana Truta - 3554 afisari
 
         
 
3.1 - 3348 voturi