Vlad Logigan: "Facebook inseamna schimb de informatie"

Adaugata 2011-10-21, la ora 11:11:34
Vlad Logigan: Cunoscut mai ales datorita rolurilor sale comice, Vlad Logigan este preparator la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica. Desi ocupat cu repetitiile si cu munca la catedra, Logigan isi face timp sa comunice cu prietenii de pe Facebook. Chiar daca este foarte calculat in ceea ce face, nu isi face planuri pe termen lung. Citeste interviul integral in editia tiparita a revistei!

Te gandesti sa faci un pas in cariera universitara? Sa treci de la gradul de preparator la asistent?
Da, sunt preparator la UNATC, la catedra de actorie. Nu stiu daca o sa trec sau nu pe asistent. Nu-mi planific viata atat de departe, adica mai departe de cateva luni. Ce-o fi, o fi. N-am un scop din acest fapt, adica nu vreau neaparat sa urc pe scara gradelor universitare, ma intereseaza mult mai mult sa joc, sa repet, sa fac si sa incerc roluri. Adica ma intereseaza mai mult viata mea ca actor decat cea ca pedagog. Desigur, e simpatic la cursuri cu studentii, incerc sa le deschid putin mintea si sa-i invat, in primul rand, cum sa invete. Da, da. N-am ce le da, asa, de la mine. Ii pot ajuta oricum, in timpul cursurilor, invat si eu o data cu ei, pentru ca sunt nevoit sa-mi structurez mie niste lucruri ca sa le pot explica lor, si asa, imi dau seama si eu de altele, si tot asa.

Ai vreo propunere sa joci intr-un film?

Am o superstitie, sa nu vorbesc despre proiecte viitoare decat dupa ce ele s-au intamplat.

Ce inseamna pentru tine comunitatea Facebook? Am observat ca este destul de numeroasa si ca schimbati multe idei.
Pentru mine inseamna schimb de informatie. De tot felul - de la idei, la muzica, la evenimente, etc, tot felul. Asta n-are cum sa nu-mi foloseasca. Plus ca aflu cum gandesc oamenii despre diverse lucruri. Fara Facebook, n-as afla multe din "feedback"-urile foarte multor oameni, pentru ca nu ma pot vedea zilnic cu cateva sute dintre ei, sa-i intreb "Hei, iti place, de exemplu, Holy Grail de la Monthy Python?". N-as avea cand, dar asa, cu internet - fie el Facebook, mess, skype etc - acest schimb de informatie se produce mult mai usor si mai rapid, iar asta n-are cum sa nu-mi placa sau sa nu-mi foloseasca.
de Ancuta Balan - 5922 afisari
 
         
 
3.0 - 5166 voturi