Specialisti din Israel sprijina Oncologia Pediatrica din Romania

Adaugata 2011-07-19, la ora 13:22:40
Specialisti din Israel sprijina Oncologia Pediatrica din Romania Oncologia pediatrica a ramas un domeniu medical care se volatizeaza pe an ce trece si ajunge sa existe doar scriptic in nomenclatorul serviciilor din spitalele romanesti. In Romania lipsa specialistilor pe oncologia pediatrica reprezinta principala problema pentru micutii afectati de cancer. Lista specialistilor romani pe acest domeniu medical este foarte scurta, iar specializarea doctorilor nu se mai face de ani de zile. Oncologii specialisti pentru adulti ofera servicii limitate pentru copii si lucreaza destul de anevoios cu acestia. Toate aceste elemente converg catre statistici care plaseaza tara noastra pe ultimele locuri in Europa, iar sansele reale ale copiilor pentru a primi un diagnostic si tratament eficient sunt limitate. 
Incepand cu 28 iulie 2011 in Romania specialisti internationali au acceptat sa vina la noi in tara pentru a oferi servicii specializate de diagnostic si tratament pe oncologia pediatrica.Astfel, Prof. Dr. Nili Peylan-Ramu din Israel, specialist in oncologia pediatrica, a acceptat sa vina o data pe luna la Clinica OncoFort din capitala pentru a oferi solutii medicale dedicate copiilor bolnavi de cancer.
Dr-ul Nili Peylan completeaza lista consultatiilor de “first si second opinion” pe oncologia medicala, inceputa in 2010 de renumitii doctori din Austria, Prof. Dr. Christoph Zielinski si Prof. Dr. Thomas Brodowicz. Peste 150 de pacienti acceseaza lunar serviciile medicilor straini, scutind astfel cheltuielile suplimentare cu transportul si cazarea in strainatate.Experienta profesorului Nili Peylan este una remarcabila, fiind implicat timp de 30 de ani in proiecte de cercetare in SUA si Israel, totodata a reusit sa coordoneze organizatii mondiale in oncologia pediatrica iar ca medic a activat in cele mai renumite spitale din lume. “Fiecare parinte trebuie sa cunoasca pentru propriul copil toate alternativele terapeutice existente in tara si strainatate. De multe ori se apeleaza la  tratamente mai putin eficiente iar cand familia ajunge in strainatate constata ca este mult prea tarziu. Un diagnostic corect si oferit la timp poate oferi premizele pentru vindecare in majoritatea cazurilor de cancer” afirma, Prof. Dr. Nili Peylan-Ramu specialist oncologie pediatrica.
OncoFort este Primul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului din Romania care ofera servicii complete de oncologie medicala, radioterapie performanta si chimioterapie.

Programari si consiliere online:
Centrul OncoFort - Sediul Central
Str. Traian Popovici (fosta Unitatii), nr. 79-91, sector 3, Bucuresti www.oncofort.ro, www.gralmedical.ro sau la call center: 021-323.00.00 (02) 
de Rares Pop - 5074 afisari
 
         
 
2.9 - 5173 voturi